TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dy filma të gjatë kosovarë mbështeten nga Agjencioni për Film i Maqedonisë Veriore

Lajmi.net - 11.07.2019

“The Stroke (Skype)” me regji dhe skenar nga Isa Qosja dhe “Heshtja e Sirenave” me regji dhe skenar nga Gazmend Nela janë dy filmat kosovarë që janë mbështetur edhe nga Agjensioni i Filmit i ...

Dy filma të metrazhit të gjatë nga Kosova marrin mbështetje nga Agjensioni i Filmit në Maqedoninë Veriore

Koha.net - 11.07.2019

“The Stroke (Skype)” me regji dhe skenar nga Isa Qosja dhe “Heshtja e Sirenave” me regji dhe skenar nga Gazmend Nela janë dy filmat kosovarë që janë mbështetur edhe nga Agjensioni i Filmit i ...

Dy filma kosovarë mbështeten nga Agjensioni i Filmit, Maqedoni

Kosova Live - 11.07.2019

"The Stroke (Skype)" me regji dhe skenar nga Isa Qosja dhe "Heshtja e Sirenave" me regji dhe skenar nga Gazmend Nela janë dy filmat kosovarë që janë mbështetur edhe nga Agjensioni i Filmit i ...

Maqedonia Veriore përkrah filmin e Isa Qosjes dhe atë të Gazmend Nelës

Zeri - 12.07.2019

Dy filma të gjatë kosovarë mbështeten nga Agjencia për Film i Maqedonisë Veriore si bashkëprodhime minore. Në një komunikatë për medie Qendra Kinematografike e Kosovës njofton se filmat kosovarë që ...