TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Funksionari i BDI-së thumbon Zaevin: Po kthehet koha e vëllazërim-shkatërrimit

Lajm - 18.06.2018

Zv/drejtori në kompaninë shtetërore ELEM Fatmir Limani ka bë një koment thumbues. Në një lajm postuar pas nënshkrimit të marrëveshjes për emrin në Prespë, që flet për hapjen e rrugës për në NATO dhe ...

Funksionari i BDI-së thumbon Zaevin: Po kthehet koha e vëllazërim-shkatërrimit (Foto)

Ina - 18.06.2018

Zv/drejtori në kompaninë shtetërore ELEM Fatmir Limani ka bë një koment thumbues. Në një lajm postuar pas nënshkrimit të marrëveshjes për emrin në Prespë, që flet për hapjen e rrugës për në NATO dhe ...

Funksionari i BDI-së thumbon Zaevin: Po kthehet koha e vëllazërim-shkatërrimit (Foto)

Antpress - 18.06.2018

Zv/drejtori në kompaninë shtetërore ELEM Fatmir Limani ka bë një koment thumbues. Në një lajm postuar pas nënshkrimit të marrëveshjes për emrin në Prespë, që flet për hapjen e rrugës për në NATO dhe ...