TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Për shkak të borës mbyllen shkollat në SHBA

Botasot - 11.02.2019

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë duke e kaluar njërin nga dimrat më të ftohtë në historinë e saj. Në disa shtete amerikane, shkollat u mbyllën dhe deputetët i shtynë të gjitha sesionet, pasi ...

Për shkak të borës mbyllen shkollat në disa pjesë të SHBA-së

Telegrafi - 11.02.2019

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë duke e kaluar njërin nga dimrat më të ftohtë në historinë e saj. Në disa shtete amerikane, shkollat u mbyllën dhe deputetët i shtynë të gjitha sesionet, pasi ...

Dimri më i ftohtë në historinë e SHBA-së: I ftohti ekstrem dhe stuhia e borës mbyllin shkollat (VIDEO)

Tetova Sot - 11.02.2019

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë duke e kaluar njërin nga dimrat më të ftohtë në historinë e saj. Në disa shtete amerikane, shkollat u mbyllën dhe deputetët i shtynë të gjitha sesionet, pasi ...

Për shkak të borës mbyllen shkollat në SHBA

Alsat - 11.02.2019

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë duke e kaluar njërin nga dimrat më të ftohtë në historinë e saj. Në disa shtete amerikane, shkollat u mbyllën dhe deputetët i shtynë të gjitha sesionet, pasi ...

Për shkak të borës së madhe mbyllen shkollat

Medial - 12.02.2019

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë duke e kaluar njërin nga dimrat më të ftohtë në historinë e saj. Në disa shtete amerikane, shkollat u mbyllën dhe deputetët i shtynë të gjitha sesionet, pasi ...

I ftohti ekstrem në SHBA, ndërpritet mësimi në shkolla

BalkanWeb - 12.02.2019

SHBA Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë duke e përjetuar një nga dimrat më të ftohtë në historinë e saj. Në disa shtete amerikane, shkollat u mbyllën dhe deputetët i shtynë të gjitha sesionet, pasi ...

​Për shkak të borës mbyllen shkollat në disa shtete në SHBA

Koha.net - 12.02.2019

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë duke e kaluar njërin nga dimrat më të ftohtë në historinë e saj. Në disa shtete amerikane, shkollat u mbyllën dhe deputetët i shtynë të gjitha sesionet, pasi ...