TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Temperatura në Liqenin e Dojranit 30,8 gradë, ndërsa në Liqenin e Ohrit 26 gradë

Medial - 13.08.2019

Shkup, 13 gusht 2019 (MEDIAL) – Për rreth dy gradë është rritur temperatura e Liqenit të Ohrit, të Prespës dhe të Dojranit sot pasdite në raport me atë të mëngjesit.

Uji në Liqenin e Ohrit i tejkaloi 26 gradë Celsius, i ngrohti i mbushi plazhet

Medial - 13.08.2019

Ohër, 13 gusht 2019 (MEDIAL) – Moti i ngrohtë me nxehtësi gati se tropikale i cili këto ditë e kaploi vendin, nuk e kurseu as Ohrin kur rrallë ndodh që temperatura e ajrit të tejkalojë 30 gradë ...

Temperatura në Liqenin e Dojranit 30,8 gradë, ndërsa në Liqenin e Ohrit 26 gradë

Zhurnal - 13.08.2019

Shkup, 13 gusht, zhurnal.mk – Për rreth dy gradë është rritur temperatura e Liqenit të Ohrit, të Prespës dhe të Dojranit sot pasdite në raport me atë të mëngjesit.

Uji në Liqenin e Ohrit i tejkaloi 26 gradë Celsius, i ngrohti i mbushi plazhet

Tetova Sot - 13.08.2019

Moti i ngrohtë me nxehtësi gati se tropikale i cili këto ditë e kaploi vendin, nuk e kurseu as Ohrin kur rrallë ndodh që temperatura e ajrit të tejkalojë 30 gradë Celsius nën hije.

Temperatura në Liqenin e Dojranit 30,8 gradë, ndërsa në Liqenin e Ohrit 26 gradë

Flaka - 13.08.2019

Për rreth dy gradë është rritur temperatura e Liqenit të Ohrit, të Prespës dhe të Dojranit sot pasdite në raport me atë të mëngjesit. Sipas matjeve të fundit të DPHM në orën 13:30, temperatura e ujit ...