TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kritikat e Ambasadës, Abazi: Paradite në bankën e të akuzuarve, pasdite pazare me buxhetin e shtetit

Botasot - 15.05.2019

E shqetësuar dhe me kritika ndaj veprimeve të Qeverisë për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të larta dhe personave të dënuar për krime lufte, është shprehur Ambasada Amerikane në ...

Qeveria hesht përballë kritikave të Ambasadës Amerikane

Koha.net - 16.05.2019

Qeveria ka zgjedhur t’u përgjigjet me heshtje kritikave të Ambasadës Amerikane për emërimet e të dënuarve për krime lufte, keqpërdoruesve dhe individëve të pakualifikuar, në pozita të larta ...

Pushteti “i shurdhër” ndaj rekomandimeve të ambasadave

Kosova Live - 15.05.2019

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Philip Kosnett dhe ai i Britanisë së Madhe, Ruari O’Conell tash një kohë shprehin shqetësimin e tyre për shkak të hapave të Qeverisë aktuale të ...

SHBA-ja kritikon emërimet e kriminelëve dhe joprofesionistëve në pozitat e larta

Koha.net - 15.05.2019

Emërimi i njerëzve të pakualifikuar dhe të dënuar për krime lufte në pozita të larta ka nxitur reagimin e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Ish gazetari i luftës: Komandantët në Kosovë zhvatën pasurinë dhe rrëmbyen pushtetin si mallkim

Botasot - 14.05.2019

Ambasada Amerikane në Kosovë ka shprehur shqetësimin për veprimin e qeverisë së Kosovës, për emërimin e individëve të pakualifikuar dhe me aktakuza për krime të rënda, përcjell Bota sot.

SHBA-ja thërret Qeverinë të mos emërojë në pozita të larta njerëz të pakualifikuar e të dënuar për krime

Koha.net - 14.05.2019

Ambasada amerikane në Prishtinë, përmes një komunikate përmes media shpreh shqetësimin se SHBA-ja vazhdon të mbetet e shqetësuar nga veprimi i Qeverisë së Kosovës për emërimin e individëve të ...

Kryetari i Deçanit pret në takim ambasadorin amerikan Kosnett

Botasot - 14.05.2019

Kryetari i Deçanit, Bashkim Ramosaj, ka pritur në takim pune ambasadorin amerikan Philip Kosnett, duke thënë se ishte nder për mua. “Ishte nder për mua, që sot të pres në një takim pune, Ambasadorin ...

SHBA-ja kritikon emërimet e kriminelëve dhe joprofesionistëve në pozitat e larta

Medial - 15.05.2019

Emërimi i njerëzve të pakualifikuar dhe të dënuar për krime lufte në pozita të larta ka nxitur reagimin e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Ambasada amerikane kundër emërimeve në pozita të larta të të dënuarve për krime lufte

Zeri - 14.05.2019

Ambasada amerikane në Prishtinë ka dërguar një komunikatë për media me anë të së cilës shpreh shqetësimin për emërimin e personave të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare.

Ambasada amerikane kundër emërimeve në pozita të larta të njerëzve që kanë kryer krime

Telegrafi - 14.05.2019

Shtetet e Bashkuara të Amerikës mbesin thellësisht të shqetësuara nga veprimi i qeverisë së Kosovës për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare – përfshirë edhe individë ...

Ambasada amerikane e shqetësuar me veprimin e Qeverisë për emërimin në pozita të larta të personave që kanë kryer krime

Botasot - 14.05.2019

Ambasada Amerikane në Kosovë ka shprehur shqetësimin për veprimin e qeverisë së Kosovës, për emërimin e individëve të pakualifikuar dhe me aktakuza për krime të rënda, përcjell Bota sot.

Ambasada Amerikane ia tërheq publikisht vërejtjen qeverisë për disa emërime të zyrtarëve

Gazeta Express - 14.05.2019

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë, i ka reaguar Qeverisë së Kosovës për punësimet e personave të pakualifikuar në pozita qeveritare.

SHBA, sërish kundër Selimit ambasador në Shqipëri

Top Channel - 14.05.2019

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë ka reaguar sërish në lidhje me atë që e konsiderojnë si veprim të Qeverisë së Kosovës për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të larta.

Thirrje Qeverisë kundër emërimit të njerëzve të dënuar për krime

Kosova Live - 14.05.2019

Shtetet e Bashkuara të Amerikës mbesin thellësisht të shqetësuara nga veprimi i qeverisë së Kosovës për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare – përfshirë edhe individë ...

SHBA: Qeveria e Kosovës të ndalë emërimet e individëve të pakualifikuar në pozita

Evropaelire - 14.05.2019

Shtetet e Bashkuara kanë shprehur shqetësimin lidhur me vendimet e Qeverisë së Kosovës për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare përfshirë edhe individë të dënuar për ...

SHBA: Qeveria e Kosovës të ndalë emërimet e individëve të pakualifikuar në pozita

Portalb - 14.05.2019

Shtetet e Bashkuara kanë shprehur shqetësimin lidhur me vendimet e Qeverisë së Kosovës për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare përfshirë edhe individë të dënuar për ...

SHBA: Qeveria të mos emërojë individë të pakualifikuar në poste të larta në Kosovë

VOA - 14.05.2019

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë shprehur thellësisht të shqetësuara nga, siç thuhet, “ veprimi i qeverisë së Kosovës për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare - ...

Ambasada amerikane: Mos emëroni persona që kanë kryer krime

Alsat - 14.05.2019

Ambasada amerikane në Prishtinë ka dërguar një komunikatë për media me anë të së cilës shpreh shqetësimin për emërimin e personave të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare.

Emërimet e qeverisë në Kosovë, SHBA: Jo persona të pakualifikuar

BalkanWeb - 14.05.2019

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë shprehur thellësisht të shqetësuara nga, siç thuhet, “veprimi i qeverisë së Kosovës për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare – ...

SHBA: Qeveria të mos emërojë individë të pakualifikuar në poste të larta në Kosovë

Ina - 15.05.2019

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë shprehur thellësisht të shqetësuara nga, siç thuhet, “veprimi i qeverisë së Kosovës për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare – ...

SHBA: Qeveria e Kosovës të ndalë emërimet e individëve të pakualifikuar në pozita të larta

Ina - 15.05.2019

Shtetet e Bashkuara kanë shprehur shqetësimin lidhur me vendimet e Qeverisë së Kosovës për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare përfshirë edhe individë të dënuar për ...

Kosovë, SHBA: Qeveria të mos emërojë individë nën aktakuzë aktive për krime të rënda

SOT - 15.05.2019

Shtetet e Bashkuara të Amerikës mbesin thellësisht të shqetësuara nga veprimi i qeverisë së Kosovës për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare – përfshirë edhe individë ...

Qeveria "pajtohet" me kritikat e ambasadës së SHBA-së

Evropaelire - 15.05.2019

Kritikat dhe shqetësimet e shprehura nga ambasada e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë në lidhje me emërimet e individëve të pakualifikuar në pozita të larta dhe individë të dënuar për krime lufte, ...

Qeveria “pajtohet” me kritikat e ambasadës së SHBA-së

Botasot - 15.05.2019

Kritikat dhe shqetësimet e shprehura nga ambasada e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë në lidhje me emërimet e individëve të pakualifikuar në pozita të larta dhe individë të dënuar për krime lufte, ...

Qeveria “pajtohet” me kritikat e ambasadës së ShBA-së

Medial - 15.05.2019

Kritikat dhe shqetësimet e shprehura nga ambasada e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë në lidhje me emërimet e individëve të pakualifikuar në pozita të larta dhe individë të dënuar për krime lufte, ...

Qeveria “pajtohet” me kritikat e ambasadës së SHBA-së

Koha.net - 15.05.2019

Kritikat dhe shqetësimet e shprehura nga ambasada e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë në lidhje me emërimet e individëve të pakualifikuar në pozita të larta dhe individë të dënuar për krime lufte, ...

Qeveria “pajtohet” me kritikat e Ambasadës së SHBA-së

Telegrafi - 15.05.2019

Kritikat dhe shqetësimet e shprehura nga ambasada e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë në lidhje me emërimet e individëve të pakualifikuar në pozita të larta dhe personave të dënuar për krime lufte, ...