TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Maqedoni, vaksinimi kundër gripit sezonal fillon më 22 nëntor

Telegrafi - 09.11.2019

Ministria e Shëndetësisë njoftoi se vaksinimi kundër gripi sezonal fillon më 22 nëntor. Nga Ministria e Shëndetësisë thonë se për sezonin 2019-2020, janë siguruar 28.000 vaksina falas për personat ...

VIDEO-Rotavirusi/ Mjekja pediatre për ATSH: Pse është i rëndësishëm vaksinimi i fëmijëve

Medial - 09.11.2019

TIRANË, 9 nëntor/MEDIAL/ Që prej datës 1 tetor një vaksinë e re i është shtuar kalendarit të vaksinimit në Shqipëri. Vaksina e re, e cila i është shtuar listës është ajo për Rotavirusit, e cila jepet ...

MSH: Vaksinimi kundër gripit sezonal fillon më 22 nëntor, do të vaksinohet edhe në tre poliklinika në Shkup

Tetova Sot - 09.11.2019

Ministria e Shëndetësisë informon se vaksinimi kundër gripit sezonal fillon më 22 nëntor të vitit 2019. Për sezonin e ardhshëm 2019-2020, siç theksojnë, janë furnizuar 28.000 vaksina falas për ...

Vaksinat dhe qëndrimi ndaj tyre

Top Channel - 09.11.2019

Vaksinat janë pjesë e rëndësishme e shëndetit publik për të siguruar mbrojtje të vazhdueshme, megjithatë ka ende individë që nuk vaksinohen dhe shërbejnë si burim infeksioni ndaj sëmundjeve të ...

OBRM-PDUKM thotë se vaksinimi kundër gripit po vonohet

Telegrafi - 09.11.2019

Kryetari i Komisionit për Shëndetësi në OBRM-PDUKM, Sinisha Stojanoski në konferencë për shtyp sot tha se vaksinimi është dashur të fillojë më 5 nëntor.

Vaksinimi kundër gripit do të fillojë së shpejti, janë blerë 28 mijë vaksina

Flaka - 07.11.2019

Vaksinimi kundër gripit do të fillojë këto ditë, që është koha optimale për vaksinim, pasi që në vend kulmi i aktivitetit të virusit pritet nga fundi i janarit dhe fillimi i shkurtit, informojnë nga ...

Sigurohen 28 mijë vaksina, së shpejti fillon vaksinimi kundër gripit

Zhurnal - 07.11.2019

Shkup, 7 nentor – Vaksinimi kundër gripit do të fillojë këto ditë, që është koha optimale për vaksinim, pasi që në vend kulmi i aktivitetit të virusit pritet nga fundi i janarit dhe fillimi i ...

RMV, 28 mijë vaksina janë blerë dhe së shpejti fillon vaksinimi kundër gripit

Portalb - 07.11.2019

Vaksinimi kundër gripit do të fillojë këto ditë, që është koha optimale për vaksinim, pasi që në vend kulmi i aktivitetit të virusit pritet nga fundi i janarit dhe fillimi i shkurtit, informojnë nga ...

OBRM-PDUKM thotë se vaksinimi kundër gripit po vonohet

Botasot - 09.11.2019

Kryetari i Komisionit për Shëndetësi në OBRM-PDUKM, Sinisha Stojanoski në konferencë për shtyp sot tha se vaksinimi është dashur të fillojë më 5 nëntor.

MSH: Vaksinimi kundër gripit sezonal fillon më 22 nëntor, do të vaksinohet edhe në tre poliklinika në Shkup

Medial - 09.11.2019

Shkup, 9 nëntor 2019 (MEDIAL) – Ministria e Shëndetësisë informon se vaksinimi kundër gripit sezonal fillon më 22 nëntor të vitit 2019. Për sezonin e ardhshëm 2019-2020, siç theksojnë, janë furnizuar ...

Maqedoni, vaksinimi kundër gripit sezonal fillon më 22 nëntor

Botasot - 09.11.2019

Ministria e Shëndetësisë njoftoi se vaksinimi kundër gripi sezonal fillon më 22 nëntor. Nga Ministria e Shëndetësisë thonë se për sezonin 2019-2020, janë siguruar 28.000 vaksina falas për personat ...

Vaksinimi kundër gripit sezonal fillon më 22 nëntor

Flaka - 09.11.2019

Kryetari i Komisionit për Shëndetësi në VMRO-PMNE, Sinisha Stojanoski në konferencë për shtyp sot tha se vaksinimi është dashur të fillojë më 5 nëntor.

MSH: Vaksinimi kundër gripit sezonal fillon më 22 nëntor, do të vaksinohet edhe në tre poliklinika në Shkup

Alb Portali - 09.11.2019

Ministria e Shëndetësisë informon se vaksinimi kundër gripit sezonal fillon më 22 nëntor të vitit 2019. Për sezonin e ardhshëm 2019-2020, siç theksojnë, janë furnizuar 28.000 vaksina falas për ...

Vaksinimi kundër gripit sezonal fillon më 22 nëntor

Gazeta Express - 09.11.2019

Ministria e Shëndetësisë informon se vaksinimi kundër gripit sezonal fillon më 22 nëntor të vitit 2019. Për sezonin e ardhshëm 2019-2020, siç theksojnë, janë furnizuar 28.000 vaksina falas për ...