TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Vuante nga zmadhimi i kafkës, 22 vjeçares i vënë kafkë plastike 3D dhe transparente (FOTO LAJM)

Albeu.com - 12.07.2019

Kohët e fundit kemi parë një numër shumë të madh operacionesh, të cilët inkorporojnë teknologjinë 3D, mirëpo, thuajse asnjëherë nuk kishim dëgjuar për një kafkë koke në 3D.

22-vjeçares i vendoset kafka e parë plastike, e bërë me printer 3D

Top Channel - 11.07.2019

Një 22-vjeçare nga Holanda, që vuan nga një sëmundje kronike e çrregullimit të kockave, ka parë t’i shtohet trashësia e kafkës nga 1.5 cm në 5 cm, duke i dhënë dhimbje të tmerrshme koke dhe ulje të ...

22-vjeçares i vendoset kafka e parë plastike e bërë me printer 3D

Zeri - 11.07.2019

Një 22-vjeçare nga Holanda, që vuan nga një sëmundje kronike e çrregullimit të kockave, ka parë t’i shtohet trashësia e kafkës nga 1.5 cm në 5 cm, duke i dhënë dhimbje të tmerrshme koke dhe ulje të ...

Për herë të parë: Mjekët i vendosin 22-vjeçares kafkën plastike, të bërë me printer 3D

Gazeta Express - 11.07.2019

Një 22-vjeçare nga Holanda, që vuan nga një sëmundje kronike e çrregullimit të kockave, ka parë t’i shtohet trashësia e kafkës nga 1.5 cm në 5 cm, duke i dhënë dhimbje të tmerrshme koke dhe ulje të ...