TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ndotje alarmante e ajrit sonte në Prishtinë

Lajmi.net - 11.01.2019

Rënia e temperaturave në Kosovë ka ndikuar në rikthimin e ndotjes së ajrit në kryeqytet. Aktualisht, sipas matësit të vendosur nga ambasada amerikane, niveli i ndotjes së ajrit arrin deri në 356 PPm, ...

Rikthehet ajri i ndotur në Prishtinë, i kalon përmasat e normales

Telegrafi - 11.01.2019

Pas reshjeve të borës dhe temperaturat shumë të ulëta, kanë ndikuar që edhe ajri të jetë më i mirë në Prishtinë, por më sonte po del të jetë shumë i rrezikshëm.

Kujdes sonte, ajri në Prishtinë është i rrezikshëm

Gazeta Express - 11.01.2019

Sipas matësve të ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, indeksi i cilësisë së ajrit për momentin në Prishtinë është i rrezikshëm, që në shifra shkon në ...

Rikthehet ajri i ndotur në Prishtinë, sonte është i rrezikshëm

Koha.net - 11.01.2019

Sipas matësve të ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, indeksi i cilësisë së ajrit për momentin në Prishtinë është i rrezikshëm, që në shifra shkon në 356.

Rikthehet ajri i ndotur në Prishtinë, i kalon përmasat e normales

Almakos - 11.01.2019

Pas reshjeve të borës dhe temperaturat shumë të ulëta, kanë ndikuar që edhe ajri të jetë më i mirë në Prishtinë, por më sonte po del të jetë shumë i rrezikshëm.

Shumica e qyteteve të Maqedonisë me ajër të ndotur

Telegrafi - 10.01.2019

Stacionet matës të ndotjes së ajrit shfaqin shifra të larta të ndotjes së ajrit. Në matjet e fundit të stacioneve matëse nëpër shumicën e komunave, komuna më e ndotur është komuna Qendër në Shkup me ...

Rikthehet ajri i ndotur në Prishtinë, sonte është i rrezikshëm

Botasot - 11.01.2019

Sipas matësve të ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, indeksi i cilësisë së ajrit për momentin në Prishtinë është i rrezikshëm, që në shifra shkon në 356.

Shumica e qyteteve të Maqedonisë me ajër të ndotur

Lajm - 10.01.2019

Stacionet matës të ndotjes së ajrit shfaqin shifra të larta të ndotjes së ajrit. Në matjet e fundit të stacioneve matëse nëpër shumicën e komunave, komuna më e ndotur është komuna Qendër në Shkup me ...

Ajri i ndotur sonte në Prishtinë

Zeri - 11.01.2019

ipas matësve të ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, indeksi i cilësisë së ajrit për momentin në Prishtinë është i rrezikshëm, që në shifra shkon në 356.

Rikthehet ajri i ndotur në Prishtinë, sonte është i rrezikshëm

Antpress - 11.01.2019

Sipas matësve të ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, indeksi i cilësisë së ajrit për momentin në Prishtinë është i rrezikshëm, që në shifra shkon në 356.