TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Blakaj: Bizneset nga diaspora përballen me korrupsion në Kosovë

Botasot - 01.12.2019

Korrupsioni, mos funksionimi i gjykatave dhe brishtësia në funksionimin e ligjeve janë pengesat dhe arsyet kryesore që bizneset nga mërgata, të cilat janë një fuqi e madhe ekonomike, nuk po arrijnë të investojnë në Kosovë.

Bizneset vendëse synojnë tregun evropian, eksperti gjerman kërkon garanci nga shteti

Medial - 01.12.2019

08:35 | 1 Dhjetor 2019 Bizneset kosovare kanë për qëllim ngritjen e cilësisë së produkteve me synim tregun evropian. Një nga objektivat mbetet eksportimi i produkteve drejt vendeve evropiane dhe më gjerë.

Blakaj: Bizneset nga diaspora përballen me korrupsion në Kosovë

Telegrafi - 01.12.2019

Korrupsioni, mos funksionimi i gjykatave dhe brishtësia në funksionimin e ligjeve janë pengesat dhe arsyet kryesore që bizneset nga mërgata, të cilat janë një fuqi e madhe ekonomike, nuk po arrijnë të investojnë në Kosovë.

Blakaj: Bizneset nga diaspora përballen me korrupsion në Kosovë

Insajderi - 01.12.2019

Korrupsioni, mos funksionimi i gjykatave dhe brishtësia në funksionimin e ligjeve janë pengesat dhe arsyet kryesore që bizneset nga mërgata, të cilat janë një fuqi e madhe ekonomike, nuk po arrijnë të investojnë në Kosovë.