TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Për dy vjet mbi 20 për qind rritje e pagave të mësimdhënësve

Medial - 09.11.2019

Shkup, 9 nëntor 2019 (MEDIAL) – Për dy vjet të punësuarit në arsimin fillor, të mesëm dhe të lartë luftuan për rritjen e tretë të pagave me të cilën në llogaritë e tyre për dy muaj do të kenë edhe 10 ...

Stoilkovski: Kemi pasur takim të dakorduar me SASHK-un, por e anuluan pas takimit me qeverinë

Telegrafi - 08.11.2019

Takimi që duhej të zhvillohej sot midis përfaqësuesve të SASHK-ut dhe kryetarit Jakim Nedellkov me përfaqësuesit e OBRM-PDUKM-së, e cila u konfirmua nga vetë kryetari i SASHK-ut, u anulua në mënyrë ...

Rrogat në arsim, më të larta për 10 për qind

Alsat - 08.11.2019

Nga 1 janari i vitit 2020, punonjësit në arsim do të marrin paga me rritje prej 10 %. Kjo u vendos në raundin e fundit të takimeve mes përfaqësuesve të Ministrisë së Arsimit dhe Sindikatës për Arsim, ...

MASH-i dhe SASHK-u arritën marrëveshje për paga më të larta të mësimdhënësve nga 1 janari i vitit 2020

Medial - 08.11.2019

Shkup, 8 nëntor 2019 (MEDIAL) – Të punësuarit në arsimin fillor, të mesëm dhe të lartë do të marrin rritje të re të pagave prej 10 për qind nga 1 janari i vitit 2020, është dakorduar në takimin e ...

Arbër Ademi ia del! S’ka grevë, rriten pagat për 10% nga janari 2020!

Tetova Sot - 08.11.2019

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi sot ka zhvilluar takim me përfaqësuesit e SASHK-ut, ku kanë rënë dakord për rritjen e pagave për 10% në arsimin fillorë, të mesëm dhe të lartë nga janari ...

Nga janari, pagat në arsim do të rriten për 10%

Alsat - 08.11.2019

Ministria e Arsimit dhe SASHK-ut kanë arritur marrëveshje për rritje të pagave prej 10% duke filluar nga 1 janari i vitit 2020. Ministri i arsimit, Arbër Ademi tha se kjo është rritje historike, dhe ...

Arrihet marrëveshja, prej janarit pagat në arsim do të rriten për 10 përqind

Telegrafi - 08.11.2019

Ministria e Arsimit dhe Sindikata për Arsim Shkencë dhe Kulturë (SASHK) kanë arritur marrëveshje për rritje të pagave prej 10 përqind, duke filluar nga 1 janari i vitit 2020.

Arrihet marrëveshje, prej janarit pagat në arsim rriten për 10%

Alb Portali - 08.11.2019

Ministria e Arsimit dhe SASHK-ut kanë arritur marrëveshje për rritje të pagave prej 10% duke filluar nga 1 janari i vitit 2020. Sipas ministrit te arsimit, Arbër Ademi kjo është rritje historike, dhe ...

MASh-i dhe SAShK-u arritën marrëveshje për pagën, hapen çështje të tjera (Infografik)

Portalb - 08.11.2019

Kryetari i Sindikatës së Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SAShK), Jakim Nedelkov dhe ministri i Arsimit dhe Shkencës (MASh), Arbër Ademi kanë arritur marrëveshje për pjesën e rritjes së pagave, 10 për ...

Arsimtarët sot duhet të mësojnë për rritjen e re të pagave

Medial - 08.11.2019

Shkup, 8 nëntor 2019 (MEDIAL) – Të punësuarit në arsim sot, sipas paralajmërimeve, duhet të kuptojnë nëse do të fitojnë rritje të re të rrogave, për të cilën Sindikata e arsimit, shkencës dhe ...

Greva arsimore në RMV është anuluar, u paralajmërua ofertë e re nga Qeveria për rritjen e pagave

Portalb - 07.11.2019

Sot është anuluar greva arsimore e 11 nëntorit në Maqedoninë e Veriut, deri në gjetjen e ofertës së re të rritjes së pagave nga Qeveria, ngaqë oferta paraprake nuk u pranua nga Këshilli i Sindikatës ...

Arrihet marrëveshja për rrogat e arsimtarëve, s’ka grevë

Ina - 07.11.2019

Gjatë ditës së nesërme pritet të kumtohet Marrëveshja mes Sindikatës së Arsimit dhe Shkencës (SASHK) dhe Ministrisë së Arsimit. Ministri Arbër Ademi shprehet optimist se deri nesër do të përafrohen ...

SASHK-u pezullon grevën, marrëveshja finalizohet nesër

Alsat - 07.11.2019

Nesër, në zyrat e Ministrisë së Arsimit do të zhvillohet raundi i fundit i bisedimeve për rritjen e pagave në arsim, mes udhëheqësisë së MASH-it dhe Sindikatës për Arsim Shkencë dhe Kulturë.

Greva e mësimdhënësve është lënë në pezullim

Medial - 07.11.2019

Shkup, 7 nëntor 2019 (MEDIAL) – Greva e mësimdhënësve është lënë në pezullim deri në ofertën përfundimtare të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, deklaroi sot kryetari i Sindikatës për Arsim, Shkencë ...

Ademi: Deri në fund të ditës do të kemi një fotografi të qartë për rritjen e pagave të punonjësve arsimorë

Tetova Sot - 07.11.2019

Deri në fund të ditës do të kemi një fotografi të qartë, të pastër, të kristaltë rreth mundësive deri ku mundemi dhe çfarë mundemi lidhur me rritjen e pagave të punonjësve arsimorë, theksoi sot ...

Ademi: Deri në fund të ditës do të kemi një fotografi të qartë për rritjen e pagave të punonjësve arsimorë

Flaka - 07.11.2019

Gjatë ditës së nesërme pritet të kumtohet Marrëveshja mes Sindikatës së Arsimit dhe Shkencës (SASHK) dhe Ministrisë së Arsimit. Ministri Arbër Ademi shprehet optimist se deri nesër do të përafrohen ...

Ademi: Deri në fund të ditës do të kemi një fotografi të qartë për rritjen e pagave të punonjësve arsimorë

Medial - 07.11.2019

Shkup, 7 nëntor 2019 (MEDIAL) – Deri në fund të ditës do të kemi një fotografi të qartë, të pastër, të kristaltë rreth mundësive deri ku mundemi dhe çfarë mundemi lidhur me rritjen e pagave të ...

Ademi: Deri në fund të ditës do të kemi një fotografi të qartë për rritjen e pagave të punonjësve arsimorë

Alb Portali - 07.11.2019

Deri në fund të ditës do të kemi një fotografi të qartë, të pastër, të kristaltë rreth mundësive deri ku mundemi dhe çfarë mundemi lidhur me rritjen e pagave të punonjësve arsimorë, theksoi sot ...

A u arrit marrëveshja për rrogat e arsimtarëve, çfarë u vendos?

Albeu.com - 07.11.2019

Gjatë ditës së nesërme pritet të kumtohet Marrëveshja mes Sindikatës së Arsimit dhe Shkencës (SASHK) dhe Ministrisë së Arsimit . Ministri Arbër Ademi shprehet optimist se deri nesër do të përafrohen ...

Lajm i mirë për arsimtarët, Arbër Ademi e mbajti fjalën për rritjen e rrogave, s’ka grevë

Tetova Sot - 07.11.2019

Gjatë ditës së nesërme pritet të kumtohet Marrëveshja mes Sindikatës së Arsimit dhe Shkencës (SASHK) dhe Ministrisë së Arsimit. Ministri Arbër Ademi shprehet optimist se deri nesër do të përafrohen ...

Arrihet marrëveshja për rritjen e pagave, nesër bëhet publike

Gazeta Express - 07.11.2019

Gjatë ditës së nesërme pritet të kumtohet Marrëveshja mes Sindikatës së Arsimit dhe Shkencës (SASHK) dhe Ministrisë së Arsimit. Ministri Arbër Ademi shprehet optimist se deri nesër do të përafrohen ...

Arsimtarët në Maqedoni sot duhet të mësojnë sa do të jetë rritja e pagave

Telegrafi - 08.11.2019

Të punësuarit në arsim sot, sipas paralajmërimeve, duhet të kuptojnë nëse do të fitojnë rritje të re të rrogave, për të cilën Sindikata e arsimit, shkencës dhe kulturës insiston të fillojë nga 1 ...

Sot vendimi për rritjen e rrogave në arsim në Maqedoninë e Veriut

Ina - 08.11.2019

Të punësuarit në arsim sot, sipas paralajmërimeve, duhet të kuptojnë nëse do të fitojnë rritje të re të rrogave, për të cilën Sindikata e arsimit, shkencës dhe kulturës insiston të fillojë nga 1 ...

Sot pritet vendimi për pagat në arsim

Alsat - 08.11.2019

Të punësuarit në arsim sot, sipas paralajmërimeve, duhet të kuptojnë nëse do të fitojnë rritje të re të rrogave, për të cilën Sindikata e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës insiston të fillojë nga 1 ...

Arsimtarët në Maqedoni sot duhet të mësojnë sa do të jetë rritja e pagave

Botasot - 08.11.2019

Të punësuarit në arsim sot, sipas paralajmërimeve, duhet të kuptojnë nëse do të fitojnë rritje të re të rrogave, për të cilën Sindikata e arsimit, shkencës dhe kulturës insiston të fillojë nga 1 ...

Arsimtarët në Maqedoni sot duhet të mësojnë sa do të jetë rritja e pagave

Alb Portali - 08.11.2019

Të punësuarit në arsim sot, sipas paralajmërimeve, duhet të kuptojnë nëse do të fitojnë rritje të re të rrogave, për të cilën Sindikata e arsimit, shkencës dhe kulturës insiston të fillojë nga 1 ...

Sot pritet vendimi për pagat në arsim

Tetova Sot - 08.11.2019

Të punësuarit në arsim sot, sipas paralajmërimeve, duhet të kuptojnë nëse do të fitojnë rritje të re të rrogave, për të cilën Sindikata e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës insiston të fillojë nga 1 ...

Arsimtarët sot mësojnë për rritjen e re të pagave

Gazeta Express - 08.11.2019

Të punësuarit në arsim sot, sipas paralajmërimeve, duhet të kuptojnë nëse do të fitojnë rritje të re të rrogave, për të cilën Sindikata e arsimit, shkencës dhe kulturës insiston të fillojë nga 1 ...

Arsimtarët sot duhet të mësojnë sa do të jetë rritja e pagave

Zhurnal - 08.11.2019

Shkup, 8 nëntor, zhurnal.mk – Të punësuarit në arsim sot, sipas paralajmërimeve, duhet të kuptojnë nëse do të fitojnë rritje të re të rrogave, për të cilën Sindikata e arsimit, shkencës dhe kulturës ...

Prej janarit pagat në arsim do të rriten për 10%

Tetova Sot - 08.11.2019

Ministria e Arsimit dhe SASHK-ut kanë arritur marrëveshje për rritje të pagave prej 10% duke filluar nga 1 janari i vitit 2020. Ministri i arsimit, Arbër Ademi tha se kjo është rritje historike, dhe ...

Arrihet marrëveshja me arsimtarët, nga janari do t’u rriten rrogat

Ina - 08.11.2019

Ministria e Arsimit dhe SASHK-ut kanë arritur marrëveshje për rritje të pagave prej 10% duke filluar nga 1 janari i vitit 2020. Ministri i arsimit, Arbër Ademi tha se kjo është rritje historike, dhe ...

Arrihet marrëveshja, prej janarit pagat në arsim do të rriten për 10%

Zhurnal - 08.11.2019

Shkup, 8 nëntor, zhurnal.mk – Ministria e Arsimit dhe Sindikata për Arsim Shkencë dhe Kulturë (SASHK) kanë arritur marrëveshje për rritje të pagave prej 10 përqind, duke filluar nga 1 janari i vitit ...

Ka marrëveshje, rrogat në arsim më të larta për 10 %

Flaka - 08.11.2019

Nga 1 janari i vitit 2020, punonjësit në arsim do të marrin paga me rritje prej 10 %. Kjo u vendos në raundin e fundit të takimeve mes përfaqësuesve të Ministrisë së Arsimit dhe Sindikatës për Arsim, ...

Arrihet marrëveshja me arsimtarët, nga janari do t?u rriten rrogat

Albeu.com - 08.11.2019

Ministria e Arsimit dhe SASHK-ut kanë arritur marrëveshje për rritje të pagave prej 10% duke filluar nga 1 janari i vitit 2020 "> 2020 . Ministri i arsimit , Arbër Ademi tha se kjo është rritje ...

Stoilkovski: Kemi pasur takim të dakorduar me SASHK-un, por e anuluan pas takimit me qeverinë

Botasot - 08.11.2019

Takimi që duhej të zhvillohej sot midis përfaqësuesve të SASHK-ut dhe kryetarit Jakim Nedellkov me përfaqësuesit e OBRM-PDUKM-së, e cila u konfirmua nga vetë kryetari i SASHK-ut, u anulua në mënyrë ...

Rrogat në arsim, më të larta për 10 për qind

Shqipmedia - 08.11.2019

Shkup – Nga 1 janari i vitit 2020, punonjësit në arsim do të marrin paga me rritje prej 10 %. Kjo u vendos në raundin e fundit të takimeve mes përfaqësuesve të Ministrisë së Arsimit dhe Sindikatës ...

Stoilkovski: Kemi pasur takim të dakorduar me SASHK-un, por e anuluan pas takimit me qeverinë

Flaka - 08.11.2019

Takimi që duhej të zhvillohej sot midis përfaqësuesve të SASHK-ut dhe kryetarit Jakim Nedellkov me përfaqësuesit e OBRM-PDUKM-së, e cila u konfirmua nga vetë kryetari i SASHK-ut, u anulua në mënyrë ...

Mbi 20 për qind janë rritur pagat në arsim

Gazeta Express - 09.11.2019

Për dy vjet, të punësuarit në arsimin fillor, të mesëm dhe të lartë luftuan për rritjen e tretë të pagave me të cilën në llogaritë e tyre për dy muaj do të kenë edhe 10 për qind më tepër.