TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ekskluzive, ja aksionarët e Ferizajt me përqindje, cili më shumë e cili më pak

Botasot - 14.08.2019

Klubi i futbollit Ferizaj është privatizuar dhe ka aksionarët e vetë. Anglezët apo Central Capital Consultans, ka 51 për qind të aksioneve, ka deklaruar në ARBK 76,500.00 euro apo 51 për qind të ...

Ferizaj zyrtarisht shndërrohet në shoqëri aksionare

Telegrafi - 13.08.2019

Ferizaj ka marrë një lajm të mirë nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë, pasi klubi është licencuar si Shoqëri Aksionare. Klubi është shndërruar në shoqëri aksionare nga OJQ që ishte më parë.

Këta janë aksionarët e rinj të Ferizajt

Gazeta Express - 13.08.2019

Klubi i futbollit Ferizaj e ndërroi edhe zyrtarisht statusin sot duke kaluar në shoqëri aksionare. Ndërkohë janë zbuluar aksionarët e rinj të klubit, përfshirë këtu kapitalin e tyre në klub përmes ...

Zyrtare: Klubi i Superligës ndërron status, kalon në shoqëri aksionare

Gazeta Express - 13.08.2019

Pas FC Prishtinës, edhe klubi i futbollit Ferizaj ka kaluar në statusin e shoqërisë aksionare Klubi i futbollit Ferizaj e ka ndërruar statusin sot, shkruan Gazeta Express.

Anglezët nuk heqin dorë, mbajnë 51% të aksioneve

Zeri - 13.08.2019

Klubi i futbollit Ferizaj e ndërroi edhe zyrtarisht statusin sot duke kaluar në shoqëri aksionare. Ndërkohë janë zbuluar aksionarët e rinj të klubit, përfshirë këtu kapitalin e tyre në klub përmes ...