TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Masa kundër ndotjes, 1 000 euro subvencione për interver

Alsat - 09.10.2019

Dhjetë mijë qytetarë do të mund të marrin nga 1000 euro mjete nga shteti nëse vendosin që shporetin me dru ta zëvendësojnë ne kondicioner- inverter. Nga Qeveria theksojnë se ky projekt do të fillojë ...

Kondicionerët me inverterë, 10 mijë familje do të marrin subvencione, Nuredini: Edhe në qytete të tjera, po të kemi ...

Flaka - 09.10.2019

Qeveria i dha dritë të gjelbër fillimit të zbatimit të masës ekologjike për subvencionimin e qytetarëve për kondicionerët inverterë me efikasitet të lartë për amvisëritë në komunën e Manastirit, ...

Vauçer prej 1000 eurove për inverter për amvisëritë në Shkup, Manastir, Tetovë dhe Kërçovë

Medial - 09.10.2019

Shkup, 9 tetor 2019 (MEDIAL) – SHA EEM do të ndajë 10 milionë euro përkatësisht 618 milionë denarë për implementimin e masës ekologjike për subvencione për furnizim të kondicionerëve inverterë për ...

Ndotja, Qeveria do të subvencionojë 10 mijë familje nga Tetova, Manastiri, Kërçova dhe Shkupi

Portalb - 09.10.2019

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut (RMV) do të subvencionojë inverterë për 10 mijë familje nga Tetova, Manastiri, Kërçova dhe Shkupi, u vendos në seancën e djeshme të 158-të, njofton ...

Konferencë për shtyp për promovimin e masës për vauçerë për inverterë (drejtpërdrejtë)

Medial - 09.10.2019

Shkup, 9 tetor 2019 (MEDIAL) – DREJTPËRDREJTË – Transmetim i drejtpërdrejtë nga konferenca për shtyp e kryeministrit Zoran Zaev, zëvendëskryeministrit Koçon Angjushev dhe ministrit të Mjedisit ...

10 mijë familje do të marrin subvencione për kondicionerë me inverterë

Alsat - 09.10.2019

Qeveria në seancën e djeshme të 158-të e shqyrtoi dhe miratoi Informacionin për zbatimin e masës ekologjike për subvencionimin e qytetarëve me kondicionerët me efikasitet të lartë inverterë për ...

Dhjetë mijë familje në Tetovë, Manastiri, Kërçovë dhe Shkup do të marrin 1.000 euro për furnizimin e klimave

Telegrafi - 09.10.2019

Qeveria në mbledhje e shqyrtoi dhe miratoi Informacionin e zbatimit të masës ekologjike për subvencionimin e qytetarëve me klimë për amvisëritë në Komunat e Manastirit, Kërçovës, Tetovës dhe Bashkisë ...

Dhjetë mijë familje në Tetovë, Manastir, Kërçovë dhe Shkup do të marrin nga 1.000 euro për furnizim të inverterëve

Medial - 09.10.2019

Shkup, 9 tetor 2019 (MEDIAL) – Qeveria në seancën e djeshme të 158-të e shqyrtoi dhe miratoi Informacionin për zbatimin e masës ekologjike për subvencionimin e qytetarëve me kondicionerët me ...

10 mijë familje në Tetovë, Manastir, Kërçovë dhe Shkup do të marrin nga 1.000 euro për inverterë

Tetova Sot - 09.10.2019

Qeveria në seancën e djeshme të 158-të e shqyrtoi dhe miratoi Informacionin për zbatimin e masës ekologjike për subvencionimin e qytetarëve me kondicionerët me efikasitet të lartë inverterë për ...

10 mijë familje në Tetovë, Manastir, Kërçovë dhe Shkup do të marrin nga 1.000 euro për inverterë

Gazeta Express - 09.10.2019

Qeveria në seancën e djeshme të 158-të e shqyrtoi dhe miratoi Informacionin për zbatimin e masës ekologjike për subvencionimin e qytetarëve me kondicionerët me efikasitet të lartë inverterë për ...

Dhjetë mijë familje do të marrin 1.000 euro për furnizimin e klimave

Botasot - 09.10.2019

Qeveria në mbledhje e shqyrtoi dhe miratoi Informacionin e zbatimit të masës ekologjike për subvencionimin e qytetarëve me klimë për amvisëritë në Komunat e Manastirit, Kërçovës, Tetovës dhe Bashkisë ...

Dhjetë mijë familje do të marrin 1.000 euro për furnizimin e klimave

Tetova Sot - 09.10.2019

Qeveria në mbledhje e shqyrtoi dhe miratoi Informacionin e zbatimit të masës ekologjike për subvencionimin e qytetarëve me klimë për amvisëritë në Komunat e Manastirit, Kërçovës, Tetovës dhe Bashkisë ...

Masa kundër ndotjes, 1.000 euro subvencione për klima interver

Shqipmedia - 09.10.2019

Dhjetë mijë qytetarë do të mund të marrin nga 1000 euro mjete nga shteti nëse vendosin që shporetin me dru ta zëvendësojnë ne kondicioner- inverter. Nga Qeveria theksojnë se ky projekt do të fillojë ...