TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Emigrantët dhe turistët rrëzojnë euron nën 121 lekë

BalkanWeb - 13.08.2019

Monedha e përbashkët europiane e ka rinisur sërish javën e nënçmuar përkundrejt lekut vendas. Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë gjatë ditës së sotme një euro është këmbyer mesatarisht me ...

Lëvizje të reja në Eurozonë, shteti ballkanik gati të përdorë euron si monedhë

SOT - 12.08.2019

Kroacia kërkon të përdorë monedhën euro. Ministria e Ekonomisë dhe Banka Qendrore e vendit anëtar të BE-së i kanë paraqitur Bankës Qendrore Europiane dhe Komisionit Europian kërkesën për pranimin në ...

Emigrantët dhe turistët rrëzojnë euron nën 121 lekë

Durres Lajm - 13.08.2019

Monedha e përbashkët europiane e ka rinisur sërish javën e nënçmuar përkundrejt lekut vendas. Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë gjatë ditës së sotme një euro është këmbyer mesatarisht me ...

Emigrantët dhe turistët rrëzojnë euron nën 121 lekë

Zeri - 13.08.2019

Monedha e përbashkët europiane e ka rinisur sërish javën e nënçmuar përkundrejt lekut vendas. Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë gjatë ditës së sotme një euro është këmbyer mesatarisht me ...

Emigrantët dhe turistët rrëzojnë euron nën 121 lekë

Lajmi.net - 13.08.2019

Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë gjatë ditës së sotme një euro është këmbyer mesatarisht me 120.82 lekë, rreth 0.32 lekë më pak se sa fundi i javës së kaluar.

Fluksi i turistëve fundos euron, këmbehet me 120.75 lekë

Koha.net - 13.08.2019

Arsye kryesore të nënçmimit të monedhës së përbashkët lidhen me efektet sezonale, ku flukset e emigrantëve dhe turistët rrisin ofertën në valutë. Monedha e përbashkët europiane e ka rinisur sërish ...

Euro zhvlerësohet sërish, ja sa u këmbye sot. Dy arsyet e rënies drastike

SOT - 13.08.2019

Monedha e përbashkët europiane e ka rinisur sërish javën e nënçmuar përkundrejt lekut vendas. Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë gjatë ditës së sotme një euro është këmbyer mesatarisht me ...

Monedha Euro në Shqipëri zbret nën 121 lekë, shkak bëhen emigrantët dhe turistët

Gazeta Express - 13.08.2019

Monedha e përbashkët europiane e ka rinisur sërish javën e nënçmuar përkundrejt lekut vendas. Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë gjatë ditës së sotme një euro është këmbyer mesatarisht me ...