TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kasami: Ata që e tradhtojnë besën janë politikanët më të urryer për mua

Telegrafi - 08.11.2019

Kryetari i Lëvizjes Besa në një intervistë për “TM Daily” në Telegrafi Maqedoni, ka folur rreth zhvillimeve politike në vend, partinë që ai e drejton, si dhe angazhimin e tij si profesor në të ...

Bilall Kasami tregon ku e sheh veten pas pesë viteve

Telegrafi - 07.11.2019

Kryetari i Lëvizjes Besa në një intervistë për “TM Daily” në Telegrafi Maqedoni, ka folur rreth zhvillimeve politike në vend, partinë që ai e drejton, si dhe angazhimin e tij si profesor në të ...

Bilall Kasami: Ja ku e shoh veten pas pesë viteve

Flaka - 07.11.2019

Kryetari i Lëvizjes Besa në një intervistë për “TM Daily” në Telegrafi Maqedoni, ka folur rreth zhvillimeve politike në vend, partinë që ai e drejton, si dhe angazhimin e tij si profesor në të ...

Bilall Kasami tregon ku e sheh veten pas pesë viteve

Botasot - 07.11.2019

Kryetari i Lëvizjes Besa ka folur rreth zhvillimeve politike në vend, partinë që ai e drejton, si dhe angazhimin e tij si profesor në të kaluarën. I pyetur se ku e sheh veten pas pesë viteve, ai tha ...

Kasami: Ata që e tradhtojnë besën janë politikanët më të urryer për mua

Botasot - 08.11.2019

Kryetari i Lëvizjes Besa në një intervistë për “TM Daily”, ka folur rreth zhvillimeve politike në vend, partinë që ai e drejton, si dhe angazhimin e tij si profesor në të kaluarën.

Kasami: Ata që e tradhtojnë besën janë politikanët më të urryer për mua

Alb Portali - 08.11.2019

Kryetari i Lëvizjes Besa në një intervistë për “TM Daily” në Telegrafi Maqedoni, ka folur rreth zhvillimeve politike në vend, partinë që ai e drejton, si dhe angazhimin e tij si profesor në të ...

Kasami: Ata që e tradhtojnë besën janë politikanët më të urryer për mua

Zhurnal - 09.11.2019

Shkup, 9 nëntor, Zhurnal.mk – Kryetari i Lëvizjes Besa në një intervistë për “TM Daily” në Telegrafi Maqedoni, ka folur rreth zhvillimeve politike në vend, partinë që ai e drejton, si dhe angazhimin ...