TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SBASHK-u do të apelojë vendimin e Themelores për kompensim të orëve, e konteston si të pabazuar në ligj

Koha.net - 16.05.2019

Zyrtar ligjor i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Blendor Shatri, ka thënë se kjo sindikatë do të ankohet ndaj vendimit të Gjykatës Themelore në Prishtinë që e hodhi si të pabazuar padinë e kësaj ...

KMDLNj ironizon ndaj Rrahman Jasharajt të SBASHK’ut, e quan “king”

Gazeta Express - 16.05.2019

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave e të Lirive të Njeriut (KMDLNj) ka reaguar përmes një komunikate për medie në lidhje me grevën 3-javëshe të mësimdhënësve të udhëhequr nga Sindikata e Bashkuar e ...

KMDLNj: SBASHK-u dhe Rrahman Jasharaj mbi ligjin e Kushtetutën

Telegrafi - 16.05.2019

KMDLNj ka akuzuar SBASHK-un dhe kreun e saj, Rrahman Jasharajn, se janë mbi ligjin dhe kushtetutën e Kosovës. Duke e akuzuar për shantazh ndaj institucioneve të Kosovës dhe me nota ironie, KMDLNj ...

SBAShK-u do të apelojë vendimin e Themelores për kompensim të orëve, e konteston si të pabazuar në ligj

Medial - 16.05.2019

Zyrtar ligjor i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Blendor Shatri, ka thënë se kjo sindikatë do të ankohet ndaj vendimit të Gjykatës Themelore në Prishtinë që e hodhi si të pabazuar padinë e kësaj ...

SBASHK vazhdon të kundërshtojë kompensimin e orëve të humbura, i drejtohet Gjykatës së Apelit

Telegrafi - 15.05.2019

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës e Kosovës (SBASHK), ka bërë të ditur se do t’i drejtohet Gjykatës së Apelit lidhur me aktgjykimin e lëshuar nga Gjykata Themelore e Prishtinës ...

KMDLNj: SBASHK-u dhe Rrahman Jasharaj mbi ligjin e Kushtetutën

Botasot - 16.05.2019

KMDLNj ka akuzuar SBASHK-un dhe kreun e saj, Rrahman Jasharajn, se janë mbi ligjin dhe kushtetutën e Kosovës. Duke e akuzuar për shantazh ndaj institucioneve të Kosovës dhe me nota ironie, KMDLNj ...

Kompensimi i orëve të humbura, SBASHK-u nuk e njeh vendimin e Gjykatës Themelore

Botasot - 14.05.2019

Gjykata Themelore në Prishtinë, Departamenti për Çështje Administrative, sot e ka refuzuar padinë e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK), duke e lënë në fuqi vendimin e ...

Jasharaj: Vendimi për zëvendësimin e orëve i ndikuar politikisht, do t’i drejtohemi Gjykatës së Apelit

Telegrafi - 14.05.2019

SBASHK-u ka reaguar ndaj vendimit të Gjykatës Themelorë në Prishtinë, e cila ka refuzuar si të pabazuar padinë e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK), duke e lënë në fuqi ...

Gjykata kundër SBASHK-ut: Orët e humbura në grevë të kompensohen

Koha.net - 14.05.2019

3 javët e humbura të mësimit gjatë grevës së janarit, do të kompensohen, njësoj siç kishte marrë vendim Ministria e Arsimit më datë 26 shkurt të këtij viti.

Hidhet poshtë padia e SBAShK-ut kundër vendimit për kompensimin e orëve

Botasot - 15.05.2019

SBAShK-u përmes një komunikate për media ka bërë të ditur se Gjykata Themelore në Prishtinë ka hedhur poshtë si të pabazuar padinë e kësaj sindikate ndaj MASHT-it për vendimin për zëvendësimin e ...

S’dorëzohet SBASHK’u, e çon në Apel vendimin për zëvendësimin e orëve të humbura

Gazeta Express - 14.05.2019

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK) ka reaguar ndaj vendimit të Gjykatës Themelorë në Prishtinë, e cila ka refuzuar si të pabazuar padinë e Sindikatës së Bashkuar të ...

Gjykata kundër SBAShK-ut: Orët e humbura në grevë të kompensohen

Medial - 14.05.2019

3 javët e humbura të mësimit gjatë grevës së janarit, do të kompensohen, njësoj siç kishte marrë vendim Ministria e Arsimit më datë 26 shkurt të këtij viti.

SBASHK-u do t’i drejtohet Gjykatës së Apelit të Kosovës

Gazeta Express - 15.05.2019

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës e Republikës së Kosovës, përmes një deklarate për media ka bërë të ditur se nuk është e kënaqur me vendimin e Gjykatës Themelore për kompensimin ...

Hidhet poshtë padia e SBASHK-ut kundër vendimit për kompensimin e orëve

Koha.net - 15.05.2019

SBASHK-u përmes një komunikate për media ka bërë të ditur se Gjykata Themelore në Prishtinë ka hedhur poshtë si të pabazuar padinë e kësaj sindikate ndaj MASHT-it për vendimin për zëvendësimin e ...

SBASHK vazhdon të kundërshtojë kompensimin e orëve të humbura, i drejtohet Gjykatës së Apelit

Botasot - 15.05.2019

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës e Kosovës (SBASHK), ka bërë të ditur se do t’i drejtohet Gjykatës së Apelit lidhur me aktgjykimin e lëshuar nga Gjykata Themelore e Prishtinës ...

Hidhet poshtë padia e SBAShK-ut kundër vendimit për kompensimin e orëve

Zeri - 15.05.2019

SBAShK-u përmes një komunikate për media ka bërë të ditur se Gjykata Themelore në Prishtinë ka hedhur poshtë si të pabazuar padinë e kësaj sindikate ndaj MASHT-it për vendimin për zëvendësimin e ...