TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

“Kumanova”, Sokoli: Policët u vranë nga kolegët e tyre

Ina - 17.02.2017

Të akuzuarit për rastin “Lagja e Trimave” kanë filluar të japin dëshmitë e tyre në lidhje me luftimet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015 në Kumanovë. I pari që para trupit gjykues dha versionin e tij ...

Ja e vërteta për “Kumanovën”. Rrëfehet Sokoli në gjykatë, tregon kush ishin organizatorët

Lajm - 17.02.2017

Shkup, 17 shkurt- Në seancën e sotme gjyqësore ku po gjykohen të akuzuarit për rastin “Kumanova- Lagjja e Trimave” është rrëfyer Sami Ukshini, i njohur në opinion si “Sokoli”- nofkë kjo e tij që nga ...

Komandant Sokoli: Policia ishte ne mision të na ekzekutoj, gjithçka ka montuar politika

Almakos - 17.02.2017

Sami Ukshini i njohur si Komandant Sokoli akuzoj direkt politiken dhe Qeverinë e fundit për montimin e rastit të Kumanovës. Ai nuk dha emra konkrete por tha se gjithçka do të dalë në shesh.

“Kumanova”, Sokoli: Policët u vranë nga kolegët e tyre

Portalb - 17.02.2017

Sami Ukshini, i njohur si komandant Sokoli, sot para trupit gjykues ka deklaruar se organizator i ngjarjeve në “Lagjen e Trimave” ka qenë Mirsad Ndreçaj dhe Beg Rizaj.

Sokoli: Në Kumanovë erdha ta largojë grupin e Mirsadit

Antpress - 17.02.2017

1.1k SHARE SHPERNDARJE Tweet Abonohu Komandant Sokoli, si i akuzuar i parë në rastin e Kumanovës, gjatë rrëfimit tij e mohoi akuzën s si organizatorë, shkruan gazeta KOHA.

“Kumanova”, Sokoli: Policët u vranë nga kolegët e tyre

Antpress - 17.02.2017

1.1k SHARE SHPERNDARJE Tweet Abonohu “Kumanova”, Sokoli: Policët u vranë nga kolegët e tyre Sami Ukshini, i njohur si komandant Sokoli, sot para trupit gjykues ka deklaruar se organizator i ngjarjeve ...

“Kumanova”, pritet të dëshmojë Komandant Sokoli dhe Komandant Malesheva

Alb Portali - 17.02.2017

Vazhdon procesi gjyqësor për rastin “Lagjja e trimave” . Nga sot nis marrja ne pyetje e të akuzuarve i pari do të jap dëshminë i akuzuari Sami Ukshini, i njohur si Komandant Sokoli.

Komandantët e Kumanovës sot në Gjykatë

Antpress - 17.02.2017

722 SHARE SHPERNDARJE Tweet Abonohu Vazhdon procesi gjyqësor për rastin “Lagjja e trimave”. Gjatë ditës do të deklarohen Sami Ukshini i njjohur si Komandant Sokoli si dhe Andi Krasniqi, i njohur si ...

Komandant Sokoli: Begu dhe Mirsad Ndrecaj ishin organizator të ngjarjeve në Lagjen e trimave

Almakos - 17.02.2017

Në seancën e sotme gjyqësore ku po gjykohen të akuzuarit për rastin “Kumanova- Lagjja e Trimave” është rrëfyer Sami Ukshini, i njohur në opinion si “Sokoli”- nofkë kjo e tij që nga konflikti i vitit ...

Deshmia2/Komandant Sokoli: Policia ishte ne mision të na ekzekutoj, gjithçka ka montuar politika

Ina - 17.02.2017

Sami Ukshini i njohur si Komandant Sokoli akuzoj direkt politiken dhe Qeverinë e fundit për montimin e rastit të Kumanovës. Ai nuk dha emra konkrete por tha se gjithçka do të dalë në shesh.

'Rasti Kumanova', Sokoli: Policët u vranë nga kolegët e tyre

Zeri - 17.02.2017

Sami Ukshini, i njohur si komandant Sokoli, sot para trupit gjykues ka deklaruar se organizator i ngjarjeve në “Lagjen e Trimave” ka qenë Mirsad Ndreçaj dhe Beg Rizaj.

Zekaj më 9 maj në Kumanovë kishte hyrë në flakë për të shpëtuar dy pleq

Ina - 17.02.2017

Gjatë rrëfimit për ngjarjen e 8-9 majit në Lagjen e trimave të Kumanovës, Sami Ukshini- Sokoli ka rrëfyer edhe për një ngjarje mjaftë humane që u ngjan eprorëve, shkruan gazeta Lajm.

Sokoli: Në Kumanovë erdha ta largojë grupin e Mirsadit

Telegrafi - 17.02.2017

Komandant Sokoli, si i akuzuar i parë në rastin e Kumanovës, gjatë rrëfimit tij e mohoi akuzën s si organizatorë, shkruan gazeta KOHA. Hyja e tij në Maqedoni, siç tha ai, ka ndodh mes 1 dhe 2 maj, ...

Komandant Sokoli dhe Komandant Malisheva do të flasin për Lagjen e Trimave

Ina - 17.02.2017

Vazhdon procesi gjyqësor për rastin “Lagjja e trimave”. Nga sot nis marrja ne pyetje e të akuzuarve i pari do të jap dëshminë i akuzuari Sami Ukshini, i njohur si Komandant Sokoli.

Komandanët e Kumanovës sot në Gjykatë

Botasot - 17.02.2017

Gjatë ditës do të deklarohen Sami Ukshini i njjohur si Komandant Sokoli si dhe Andi Krasniqi, i njohur si Komandant Malisheva. Prokuroria këta dy të akuzuar i ka paraqitur edhe si udhëheqës të grupit ...

Komandant Sokoli: Begu dhe Mirsad Ndrecaj ishin organizator të ngjarjeve në Lagjen e Trimave

Ina - 17.02.2017

Në seancën gjyqësore ku po gjykohen të akuzuarit për rastin “Kumanova- Lagjja e Trimave” është rrëfyer Sami Ukshini, i njohur në opinion si “Sokoli”- nofkë kjo e tij që nga konflikti i vitit 2001.

Dëshmia shokuese e Komandant Sokolit për policinë, ja kush e organizoi rastin Kumanova

Botasot - 17.02.2017

Sami Ukshini i njohur si Komandant Sokoli akuzoj direkt politiken dhe Qeverinë e fundit për montimin e rastit të Kumanovës. Ai nuk dha emra konkrete por tha se gjithçka do të dalë në shesh.

“Kumanova”, Sokoli: Policët u vranë nga kolegët e tyre

Alb Portali - 17.02.2017

Sami Ukshini, i njohur si komandant Sokoli, sot para trupit gjykues ka deklaruar se organizator i ngjarjeve në “Lagjen e Trimave” ka qenë Mirsad Ndreçaj dhe Beg Rizaj.

Sokoli: Në Kumanovë erdha ta largojë grupin e Mirsadit

Ina - 17.02.2017

Komandant Sokoli, si i akuzuar i parë në rastin e Kumanovës, gjatë rrëfimit tij e mohoi akuzën s si organizatorë, shkruan gazeta KOHA. Hyja e tij në Maqedoni, siç tha ai, ka ndodh mes 1 dhe 2 maj, ...

Komandant Sokoli dhe Komandant Malisheva do të flasin për Lagjen e Trimave

Almakos - 17.02.2017

Vazhdon procesi gjyqësor për rastin “Lagjja e trimave”. Nga sot nis marrja ne pyetje e të akuzuarve i pari do të jap dëshminë i akuzuari Sami Ukshini, i njohur si Komandant Sokoli.

Komandanët e Kumanovës paraqiten para Gjykatës

Java News - 17.02.2017

Vazhdon procesi gjyqësor për rastin “Lagjja e trimave”. Gjatë ditës do të deponojnë Sami Ukshini i njohur si Komandant Sokoli si dhe Andi Krasniqi, i njohur si Komandant Malisheva.

Komandant Sokoli: Begu e Ndrecaj ishin organizatorë të ngjarjeve në Lagjen e Trimave

Gazeta Express - 17.02.2017

Në seancën e sotme gjyqësore ku po gjykohen të akuzuarit për rastin “Kumanova- Lagjja e Trimave” është rrëfyer Sami Ukshini, i njohur në opinion si “Sokoli”- nofkë kjo e tij që nga konflikti i vitit ...

“Kumanova”, Sokoli: Policët u vranë nga kolegët e tyre

Lajmi.net - 17.02.2017

Sami Ukshini, i njohur si komandant Sokoli, sot para trupit gjykues ka deklaruar se organizator i ngjarjeve në “Lagjen e Trimave” ka qenë Mirsad Ndreçaj dhe Beg Rizaj.

| 13:20 | Xh.I. | 5,848 Vendkalimi kufitar Evzoni i hapur për qarkullim

Zhurnal - 17.02.2017

Shkup, 17 shkurt - Komandant Sokoli, si i akuzuar i parë në rastin e Kumanovës, gjatë rrëfimit tij e mohoi akuzën s si organizatorë, shkruan gazeta KOHA.

| 10:25 | Xh.I. | 936 Negociatat mes LSDM-së dhe BDI-së afrohen kah fundi?

Zhurnal - 17.02.2017

Shkup, 17 shkurt - Sot do të fillojë marrja ne pyetje e të akuzuarve për rastin “Lagja e Trimave”, i pari do të jap dëshminë është i akuzuari Sami Ukshini, i njohur si Komandant Sokoli.

Sokoli: Begu dhe Ndrecaj organizuan ngjarjet në Lagjen e Trimave

Flaka - 17.02.2017

Në seancën e sotme gjyqësore ku po gjykohen të akuzuarit për rastin “Kumanova- Lagjja e Trimave” është rrëfyer Sami Ukshini, i njohur në opinion si “Sokoli”- nofkë kjo e tij që nga konflikti i vitit ...

E vërteta për "Kumanovën": Policët u vranë nga kolegët e tyre

Albeu.com - 17.02.2017

Është zhvilluar sot seanca e radhës e "Grupit të Kumanovës", ku kanë dëshmuar komandant Sokoli . Gjatë dëshmisë së tij, Komandant Sokoli ka thënë se Ndreçaj dhe Beg Rizaj, të cilët sipas gjykatës ...

Sokoli rrëfen për pjesëmarrjen në rastin e Kumanovës

Shqipmedia - 17.02.2017

Komandant Sokoli, si i akuzuar i parë në rastin e Kumanovës, gjatë rrëfimit të tij në gjykatë ka thënë se ai nuk ka qenë organizatorë i ngjarjes Hyja e tij në Maqedoni, siç tha ai, ka ndodh mes 1 dhe ...

"Lagja e Trimave", sot dëshmojnë "Sokoli" dhe "Malisheva"

Albeu.com - 17.02.2017

Gjatë ditës së sotme pritet të fillojë marrja ne pyetje e të akuzuarve për rastin "Lagja e Trimave ". I pari që pritet të japë dëshminë e tij është i akuzuari Sami Ukshini, i njohur si Komandant ...

Komandant Sokoli: Begu e Ndrecaj ishin organizatorë të ngjarjeve në Lagjen e Trimave

Lajmi.net - 17.02.2017

Në seancën e sotme gjyqësore ku po gjykohen të akuzuarit për rastin “Kumanova- Lagjja e Trimave” është rrëfyer Sami Ukshini, i njohur në opinion si “Sokoli”- nofkë kjo e tij që nga konflikti i vitit ...

Gjykimi për "Lagjen e Trimave" vazhdoi me dëshmimin e të akuzuarve

Idividi - 17.02.2017

Shkup, 17 shkurt 2017 (MIA) - Procesi gjyqësor për rastin "Lagjja e Trimave" sot vazhdoi me dëshmimin e të akuzuarve për "terrorizëm". Sami Ukshini - Komandant Sokoli, si i akuzuar i parë në rastin e ...

Komandant Sokoli: Begu e Ndrecaj ishin organizator të ngjarjeve në Lagjen e Trimave

Botasot - 17.02.2017

Në seancën e sotme gjyqësore ku po gjykohen të akuzuarit për rastin “Kumanova- Lagjja e Trimave” është rrëfyer Sami Ukshini, i njohur në opinion si “Sokoli”- nofkë kjo e tij që nga konflikti i vitit ...

Komandant Sokoli tregon në gjyq të gjithë ngjarjen e Lagjes së Trimave në Kumanovë

Java News - 17.02.2017

Në seancën e sotme gjyqësore ku po gjykohen të akuzuarit për rastin “Kumanova- Lagjja e Trimave” është rrëfyer Sami Ukshini, i njohur në opinion si “Sokoli”- nofkë kjo e tij që nga konflikti i vitit ...