TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kjo është arsyeja pse burrat dhe gratë tradhëtojnë njëri-tjetrin

Alb Portali - 13.01.2018

Sipas një studimi të mëparshëm, 45% e djemve dhe 21% e grave në Britani të Madhe kanë qenë jobesnikë në të kaluarën. Loading... Askush nuk dëshiron të zbulojë se dashnorja e tyre është duke u marrë ...

Kjo është arsyeja pse burrat dhe gratë tradhëtojnë njëri-tjetrin

Lajmi.net - 13.01.2018

Askush nuk dëshiron të mashtrohet, por nëse jeni mashtruar ndoshta dëshironi të dini pse. Sipas një studimi të mëparshëm, 45% e djemve dhe 21% e grave në Britani të Madhe kanë qenë jobesnikë në të ...