TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Cili shqiptar është donatori më i madh i VMRO – DPMNE-së?! (DOKUMENT)

Tetova Sot - 16.05.2019

Partia më e madhe opozitare maqedonase VMRO – DPMNE në vitin e kaluar të 2018-tës ka fituar 9 donacione me vlerën e 14.500 euro (901.380 denarë), prej të cilëve 7 persona fizik, dhe dy kompanive ...

Cili shqiptar është donatori më i madh i VMRO – DPMNE-së?! (DOKUMENT)

Ina - 16.05.2019

Partia më e madhe opozitare maqedonase VMRO – DPMNE në vitin e kaluar të 2018-tës ka fituar 9 donacione me vlerën e 14.500 euro (901.380 denarë), prej të cilëve 7 persona fizik, dhe dy kompanive ...

Ja emri dhe fotografia e biznismenit shqiptar që ka dhuruar 10 mijë euro për VMRO-DPMNE-në

Antpress - 16.05.2019

Partia më e madhe opozitare maqedonase VMRO – DPMNE në vitin e kaluar të 2018-tës ka fituar 9 donacione me vlerën e 14.500 euro (901.380 denarë), prej të cilëve 7 persona fizik, dhe dy kompanive ...

Ja cili shqiptar është donatori më i madh i VMRO-së

Flaka - 16.05.2019

Partia më e madhe opozitare maqedonase VMRO – DPMNE në vitin e kaluar të 2018-tës ka fituar 9 donacione me vlerën e 14.500 euro (901.380 denarë), prej të cilëve 7 persona fizik, dhe dy kompanive ...