TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Qeveria e Kosovës miraton nismën për financimin e projektit ‘Parku Inovativ Trajnues në Prizren’

Telegrafi - 11.06.2019

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e saj të radhës ka miratuar nismën për financimin e projektit “Parku Inovativ Trajnues në Prizren”. Në takim, gjithashtu është miratuar nisma për marrëveshjen ...

Ministri Beqaj: Synojmë krijimin e punësimit përmes ngritjes së aftësive eksportuese

Telegrafi - 10.06.2019

Ministri i Inovacionit dhe Ndërmarrësisë, Besim Beqaj, ka marrë pjesë në ceremoninë e shpërndarjes së certifikatave për 65 profesionistët e rinj, të cilët janë certifikuar sipas standardeve ...

Beqaj: Synojmë krijimin e punësimit përmes ngritjes së aftësive eksportuese

Koha.net - 10.06.2019

Ministri i Inovacionit dhe Ndërmarrësisë, Besim Beqaj ka marrë pjesë në ceremoninë e shpërndarjes së certifikatave për 65 profesionistët e rinj, të cilët janë certifikuar sipas standardeve ...

Beqaj: Synojmë krijimin e punësimit përmes ngritjes së aftësive eksportuese

Lajmi.net - 10.06.2019

Ministri i Inovacionit dhe Ndërmarrësisë, Besim Beqaj, ka marrë pjesë në ceremoninë e shpërndarjes së certifikatave për 65 profesionistët e rinj, të cilët janë certifikuar sipas standardeve ...

Beqaj: Synojmë krijimin e punësimit përmes ngritjes së aftësive eksportuese

Botasot - 10.06.2019

Ministri i Inovacionit dhe Ndërmarrësisë, Besim Beqaj, ka thënë se, ministria që ai e drejton ka për synimin krijimin e punësimit përmes ngritjes së aftësive eksportuese.