TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Pensionistët, në kufijtë e mbijetesës!

SOT - 13.03.2018

Gjendja social ekonomike e pensionistëve është alarmante dhe jashtëzakonisht serioze e problematike. Ka gati tre dekada që pensionistët përpëliten në vorbullën e skamjes, varfërisë, mjerimit, ...

Ndryshon skema për pensionet, sa kontribute do paguhen

Durres Lajm - 13.03.2018

Grupi i punës në Ministrinë e Financave dhe Institutin e Sigurimeve Shoqërore, kanë gati ndryshimet në ligjin 7703/1993, për skemën e pensionit të fshatit.

Kushtet e reja për përfitimin e pensionit minimal

Java News - 13.03.2018

Prej vitit 2015 çdo i moshuar që nuk plotëson vitet e punës dhe kushtet për pensionin e plotë, mund të marrë pension minimal, ose ndryshe pension social.

Ahmetaj me fermerët në Korcë: Shteti subvencionon dhe bashkëinveston në pensionin tuaj

SOT - 11.03.2018

Ministri i Financave dhe Ekonomisë Arben Ahmetaj ishte në Korcë, ku zhvilloi një takim me fermerë në Maliq, për të diskutuar mbi skemën e pensioneve në fshat.

Ahmetaj fermerëve: Pagesa e kontributeve, garanci për pension më të lartë dhe mundësi përfitimi nga skemat e ...

Gazeta Tema - 11.03.2018

Ministri i Financave dhe Ekonomisë Arben Ahmetaj ishte në Korcë, ku zhvilloi një takim me fermerë në Maliq, për të diskutuar mbi skemën e pensioneve në fshat.

Ahmetaj me fermerët e Korçës: Pagesa e sigurimeve, e vlefshme për pension të lartë

Java News - 11.03.2018

Ministri i Financave dhe Ekonomisë Arben Ahmetaj ishte në Korcë, ku zhvilloi një takim me fermerë në Maliq, për të diskutuar mbi skemën e pensioneve në fshat.

Ahmetaj me fermerët në Korçë: Pagesa e kontributeve, garanci për pension më të lartë

BalkanWeb - 11.03.2018

Ministri i Financave dhe Ekonomisë Arben Ahmetaj ishte në Korcë, ku zhvilloi një takim me fermerë në Maliq, për të diskutuar mbi skemën e pensioneve në fshat.

Ahmetaj: Kontributet, garanci për pension më të lartë

ABC News - 11.03.2018

Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Arben Ahmetaj ishte në Korçë, ku zhvilloi një takim me fermerë në Maliq, për të diskutuar mbi skemën e pensioneve në fshat.