TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Takimi i Ademit me kryetarin e komunës së Likovës

Lajm - 18.06.2018

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi, sot u takua me kryetarin e komunës së Likovës, Erkan Arifi, ku u diskutua lidhur me politikat e përgjithshme qeveritare për përmirësimin e cilësisë së ...

Takimi i Ademit me kryetarin e komunës së Likovës

Tetova Sot - 18.06.2018

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi, sot u takua me kryetarin e komunës së Likovës, Erkan Arifi, ku u diskutua lidhur me politikat e përgjithshme qeveritare për përmirësimin e cilësisë së ...

Takimi i Ademit me kryetarin e komunës së Likovës

Flaka - 18.06.2018

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi, sot u takua me kryetarin e komunës së Likovës, Erkan Arifi, ku u diskutua lidhur me politikat e përgjithshme qeveritare për përmirësimin e cilësisë së ...