TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ministria e Ekologjisë për rastin në “Ohis”: Situata është në kontroll

Portalb - 08.11.2019

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor (Ekologjisë) ka njoftuar se situata në “Ohis” është vënë në kontroll dhe se nuk ka vend për panik, transmeton Portalb.mk.

Afati i tenderit për heqjen e lindanit nga OHIS është zgjatur deri më 16 dhjetor

Portalb - 08.11.2019

Me kërkesën e ofertuesit, tenderi ndërkombëtar i shpallur më 15 mars të vitit të kaluar për përzgjedhje të teknologjisë së heqjen e mbeturinave HCH (lindan dhe izomerët e saj) nga oborri i fabrikës ...

Alarm në fabrikën OHIS në Shkup, materie toksike rrjedhin nga shpërthimi i një tubacioni

Ina - 08.11.2019

Gjashtë ton ujë të përzier me materie toksike kanë rrjedh nga një cisternë me kimikate me toksikë të lartë dhe të rrezikshme. Ky helm kimik i rrezikshëm duhej të transportohej jashtë vendit.

Makraduli: Të gjitha institucionet kanë reaguar shpejtë për rastin në Ohis

Botasot - 08.11.2019

Zv. ministri i Mjedisit, Jani Makraduli në intervistë për “Fokus” tha se të gjitha institucionet përkatëse janë përgjigjur shpejt në derdhjen e mbeturinave toksike në OHIS.

Derdhet materie e rrezikshme në fabrikën “Ohis”, banorët ankohen për djegje të syve dhe dhimbje koke (Video)

Zhurnal - 08.11.2019

Shkup, 8 nëntor – Zhurnal.mk – Nga një cisternë në fabrikën “Ohis” është derdhur sasi e madhe e një materje të rrezikshme. Për momentin te fabrika ka prezencë të lartë të policisë dhe një veturë e ...

Lëngu i cili rrodhi në “Ohis” do të paketohet në paketim të përshtatshëm, inspektorët nesër sërish në terren

Medial - 08.11.2019

Shkup, 8 nëntor 2019 (MEDIAL) – Inspektorati Shtetëror për Mjedis Jetësor informoi se gjatë ekspertizës së bërë në fabrikën “Ohis” është marrë një ekzemplar nga laboratori i MPB i cili do të hetohet, ...

Kimikati nga Ohis do të mblidhet dhe ruhet në mënyrë të sigurt

Telegrafi - 08.11.2019

Kimikati që derdhet në Ohis do të mbledhet dhe ruhet në mënyrë të sigurt, thotë inspektori i shtetit të Mjedisit, Pejo Kirovski. Ai shpjegon se këto janë valvula që janë 30 vjeç të vjetra dhe për ...

Materie toksike dhe të rrezikshme po përhapen nga fabrika OHIS

Telegrafi - 08.11.2019

Materie me toksikë të lartë dhe të rrezikshëm u derdhën nga një cisternë në fabrikën OHIS. Aktualisht, ekziston një prani e madhe e policisë dhe automjeteve të zjarrfikësve në fabrikë, ndërsa nuk ka ...

Materie toksike dhe të rrezikshme por përhapen nga fabrika OHIS

Botasot - 08.11.2019

Materie me toksikë të lartë dhe të rrezikshëm u derdhën nga një cisternë në fabrikën OHIS. Aktualisht, ekziston një prani e madhe e policisë dhe automjeteve të zjarrfikësve në fabrikë, ndërsa nuk ka ...

Materie toksike dhe të rrezikshme po përhapen nga fabrika OHIS

Alb Portali - 08.11.2019

Materie me toksikë të lartë dhe të rrezikshëm u derdhën nga një cisternë në fabrikën OHIS. Aktualisht, ekziston një prani e madhe e policisë dhe automjeteve të zjarrfikësve në fabrikë, ndërsa nuk ka ...

Kimikati nga Ohis do të mblidhet dhe ruhet në mënyrë të sigurt

Botasot - 08.11.2019

Kimikati që derdhet në Ohis do të mbledhet dhe ruhet në mënyrë të sigurt, thotë inspektori i shtetit të Mjedisit, Pejo Kirovski. Ai shpjegon se këto janë valvula që janë 30 vjeç të vjetra dhe për ...

Afati i tenderit për heqjen e lindanit nga OHIS është zgjatur deri më 16 dhjetor

Flaka - 08.11.2019

Me kërkesën e ofertuesit, tenderi ndërkombëtar i shpallur më 15 mars të vitit të kaluar për përzgjedhje të teknologjisë së heqjen e mbeturinave HCH (lindan dhe izomerët e saj) nga oborri i fabrikës ...

Makraduli: Të gjitha institucionet kanë reaguar shpejtë për rastin në Ohis

Telegrafi - 08.11.2019

Zv. ministri i Mjedisit, Jani Makraduli në intervistë për “Fokus” tha se të gjitha institucionet përkatëse janë përgjigjur shpejt në derdhjen e mbeturinave toksike në OHIS.

Makraduli: Të gjitha institucionet kanë reaguar shpejtë për rastin në Ohis

Flaka - 08.11.2019

Zv. ministri i Mjedisit, Jani Makraduli në intervistë për “Fokus” tha se të gjitha institucionet përkatëse janë përgjigjur shpejt në derdhjen e mbeturinave toksike në OHIS.

Materie toksike dhe të rrezikshme po përhapen nga fabrika OHIS

Tetova Sot - 09.11.2019

Materie me toksikë të lartë dhe të rrezikshëm u derdhën nga një cisternë në fabrikën OHIS. Aktualisht, ekziston një prani e madhe e policisë dhe automjeteve të zjarrfikësve në fabrikë, ndërsa nuk ka ...