TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

R. Kelly mohon të gjitha akuzat për abuzime seksuale

Koha.net - 12.01.2019

Avokati i R. Kellyt është shprehur se ylli i R&B i mohon të gjitha akuzat për sjellje të pahijshme seksuale. Ai akuzohet për ngacmimin seksual dhe abuzim me gra dhe vajza në moshë të vogël.

Abuzime seksuale, Lady Gaga: “Nuk do të punoj më me R. Kelly”

BalkanWeb - 11.01.2019

Lady Gaga distancohet nga R.Kelly. Këngëtarja në 2013 ka bashkëpunuar me të në këngën ‘Do what u Want’, por pas akuzave nga disa gra për abuzim seksual nga ana e tij, nuk do t’ja dijë më për të.

R. Kelly mohon të gjitha akuzat për abuzim seksual

Botasot - 12.01.2019

Një avokat R. Kelly është shprehur se ylli R&B i mohon të gjitha akuzat për sjellje të pahijshme seksuale. Ai akuzohet për ngacmimin seksual dhe abuzim me gra dhe vajza në moshë të vogël.