TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Post festum “JO”-së franceze

Botasot - 08.11.2019

Kundërshtimi francez për çeljen e datës për negociata për anëtarsim në BE për Maqedoninë dhe Shqipërinë krijoi batica dhe shqetësime brenda opinionit politik të vendit, atij evropian dhe botëror si ...

Optimizëm për marrjen e datës për në BE në pranverë

Alsat - 08.11.2019

Presidenti francez, Emanuel Makron, me deklaratën e fundit në gazetën Ekonomist i ktheu shpresat se në Samitin e Zagrebit në pranverë, vendi mund të merr datë për fillimin e bisedimeve, nëse Brukseli ...

Zaharova: Fjalët e arta të Emanuel Makronit

Alsat - 08.11.2019

Deri sa në Evropë kanë filluar reagimet e para pas deklaratës së presidentit francez Emanuel Macron për revistën “The Economist”, zëdhënësja e Ministrisë së Jashtme ruse, Maria Zakharova në profilin ...

Kristofer Hill: Emanuel Makron e tradhëtoi Ballkanin

Medial - 08.11.2019

Proxhekt Sindikat Denver, 8 nëntor 2019 (MEDIAL) – Pas rënies së murit të Berlinit para 30 viteve liderët perëndimor vazhdimisht e theksojnë qëndrimin se nuk ekziston problem i kontinentit evropian ...

Makron: Data për Maqedoninë e Veriut, pas reformave

Alsat - 07.11.2019

Presidenti francez Emanuel Makron deklarohet i gatshëm të pajtohet me fillimin e negociatave me Shkupin, vetëm nëse gjatë muajve të ardhshëm reformohet procedura e zgjerimit dhe vazhdohen reformat e ...

Franca, e gatshme të lëshojë pe për datën

Alsat - 07.11.2019

Presidenti francez Emanuel Makron është i gatshëm të pajtohet me fillimin e negociatave me Shkupin, nëse gjatë muajve të ardhshëm reformohet procedura e anëtarësimit dhe vazhdohet reformat e ...

BE-ja nuk ka lider për reforma të mëdha

Mapo - 07.11.2019

Augustin Palokaj Në kohën e tranzicionit institucional të BE-së, kur pritet nisja e mandatit të ri pesëvjeçar i Komisionit Evropian, ndërrimi në krye të Këshillit Evropian ndërsa Parlamenti i ri ...

Makron paralajmëron Evropën: NATO është para vdekjes

Alsat - 07.11.2019

Presidenti francez Emanuel Makron në një intervistë për “The Economist” tha se NATO është para vdekjes dhe paralajmëroi vendet evropiane se ata nuk mund më të mbështeten më në mbrojtjen e SHBA-së.

Ambasadori francez: Vlerësimi i Palmerit për Maqedoninë e Veriut si një “gabim historik i BE-së” është i pasaktë

Medial - 07.11.2019

Beograd, 7 nëntor 2019 (MEDIAL) – Ambasadori francez në Beograd, Zhan Luj Falkoni, në intervistë për TV N1, duke folur për procesin e zgjerimit në BE të Ballkanit Perëndimor dhe vendimi prej para 15 ...

Makron: Po u poshtërua Shqipëria, destabilizohet rajoni

Tetova Sot - 07.11.2019

“Ata duan t’i hapin derën Maqedonisë e Veriut, është e vogël, ka ndryshuar emrin e saj dhe kjo është një arritje e vërtetë historike. Nuk frikëson askënd.

Makron paralajmëron Evropën: NATO është para vdekjes

Alb Portali - 07.11.2019

Presidenti francez Emanuel Makron në një intervistë për “The Economist” tha se NATO është para vdekjes dhe paralajmëroi vendet evropiane se ata nuk mund më të mbështeten më në mbrojtjen e SHBA-së.

Makron paralajmëron Evropën: NATO është para vdekjes

Tetova Sot - 07.11.2019

Presidenti francez Emanuel Makron në një intervistë për “The Economist” tha se NATO është para vdekjes dhe paralajmëroi vendet evropiane se ata nuk mund më të mbështeten më në mbrojtjen e SHBA-së.

Makron paralajmëron Evropën: NATO është para vdekjes

Shqipmedia - 07.11.2019

Presidenti francez Emanuel Makron në një intervistë për “The Economist” tha se NATO është para vdekjes dhe paralajmëroi vendet evropiane se ata nuk mund më të mbështeten më në mbrojtjen e SHBA-së.

Ambasadori francez: Vlerësimi i Palmerit për Maqedoninë e Veriut është i pasaktë

Alsat - 07.11.2019

Ambasadori francez në Beograd, Zhan Luj Falkoni, në intervistë për TV N1, duke folur për procesin e zgjerimit në BE të Ballkanit Perëndimor dhe vendimi prej para 15 ditëve për moshapjen e negociatave ...

Ambasadori francez thotë se vlerësimi “Gabim historik” për mosdhënien e datës për Maqedoninë e V. është i pasaktë

Zhurnal - 07.11.2019

Beograd, 7 nëntor – Zhurnal.mk – Ambasadori francez në Beograd, Zhan Luj Falkoni, në intervistë për TV N1, duke folur për procesin e zgjerimit në BE të Ballkanit Perëndimor dhe vendimi prej para 15 ...

Makron paralajmëron Evropën: NATO është para vdekjes

Ina - 07.11.2019

Presidenti francez Emanuel Makron në një intervistë për “The Economist” tha se NATO është para vdekjes dhe paralajmëroi vendet evropiane se ata nuk mund më të mbështeten më në mbrojtjen e SHBA-së.

Ambasadori francez: Vlerësimi i Palmerit për Maqedoninë e Veriut si një “gabim historik i BE-së” është i pasaktë

Tetova Sot - 07.11.2019

Ambasadori francez në Beograd, Zhan Luj Falkoni, në intervistë për TV N1, duke folur për procesin e zgjerimit në BE të Ballkanit Perëndimor dhe vendimi prej para 15 ditëve për moshapjen e negociatave ...

Makron: Data për Maqedoninë e Veriut, pas reformave

Flaka - 07.11.2019

Presidenti francez Emanuel Makron deklarohet i gatshëm të pajtohet me fillimin e negociatave me Shkupin, vetëm nëse gjatë muajve të ardhshëm reformohet procedura e zgjerimit dhe vazhdohen reformat e ...

Makron: Së pari reformat, pastaj data për Maqedoninë e Veriut

Gazeta Express - 07.11.2019

Presidenti francez Emanuel Makron deklarohet i gatshëm të pajtohet me fillimin e negociatave me Shkupin, vetëm nëse gjatë muajve të ardhshëm reformohet procedura e zgjerimit dhe vazhdohen reformat e ...

Makron: Data për Maqedoninë e Veriut, pas reformave

Alb Portali - 07.11.2019

Presidenti francez Emanuel Makron deklarohet i gatshëm të pajtohet me fillimin e negociatave me Shkupin, vetëm nëse gjatë muajve të ardhshëm reformohet procedura e zgjerimit dhe vazhdohen reformat e ...

Makron: Data për Maqedoninë e Veriut, pas reformave

Tetova Sot - 07.11.2019

Presidenti francez Emanuel Makron deklarohet i gatshëm të pajtohet me fillimin e negociatave me Shkupin, vetëm nëse gjatë muajve të ardhshëm reformohet procedura e zgjerimit dhe vazhdohen reformat e ...

Makron: Data për Maqedoninë e Veriut, pas reformave

Ina - 08.11.2019

Presidenti francez Emanuel Makron deklarohet i gatshëm të pajtohet me fillimin e negociatave me Shkupin, vetëm nëse gjatë muajve të ardhshëm reformohet procedura e zgjerimit dhe vazhdohen reformat e ...

Kristofer Hill: Emanuel Makron tradhtoi Ballkanin

Alsat - 08.11.2019

Pas rënies së murit të Berlinit para 30 viteve liderët perëndimor vazhdimisht e theksojnë qëndrimin se nuk ekziston problem i kontinentit evropian që nuk mund të zgjidhet përmes përpjekjeve së bashku ...

Hill: Makron e tradhëtoi Ballkanin

Gazeta Express - 08.11.2019

Pas rënies së murit të Berlinit para 30 viteve liderët perëndimor vazhdimisht e theksojnë qëndrimin se nuk ekziston problem i kontinentit evropian që nuk mund të zgjidhet përmes përpjekjeve së bashku ...

Hill: Emanuel Makron tradhtoi Ballkanin

Ina - 08.11.2019

Pas rënies së murit të Berlinit para 30 viteve liderët perëndimor vazhdimisht e theksojnë qëndrimin se nuk ekziston problem i kontinentit evropian që nuk mund të zgjidhet përmes përpjekjeve së bashku ...

Zaharova: Fjalët e arta të Emanuel Makronit

Tetova Sot - 08.11.2019

Deri sa në Evropë kanë filluar reagimet e para pas deklaratës së presidentit francez Emanuel Macron për revistën “The Economist”, zëdhënësja e Ministrisë së Jashtme ruse, Maria Zakharova në profilin ...

Hill: Makron e tradhëtoi Ballkanin

Zhurnal - 08.11.2019

Shkup, 8 nëntor, zhurnal.mk – Pas rënies së murit të Berlinit para 30 viteve liderët perëndimor vazhdimisht e theksojnë qëndrimin se nuk ekziston problem i kontinentit evropian që nuk mund të ...

Kristofer Hill: Emanuel Makron e tradhëtoi Ballkanin

Tetova Sot - 08.11.2019

Pas rënies së murit të Berlinit para 30 viteve liderët perëndimor vazhdimisht e theksojnë qëndrimin se nuk ekziston problem i kontinentit evropian që nuk mund të zgjidhet përmes përpjekjeve së bashku ...

Optimizëm për marrjen e datës për në BE në pranverë

Tetova Sot - 08.11.2019

Presidenti francez, Emanuel Makron, me deklaratën e fundit në gazetën Ekonomist i ktheu shpresat se në Samitin e Zagrebit në pranverë, vendi mund të merr datë për fillimin e bisedimeve, nëse Brukseli ...

Optimizëm për marrjen e datës për në BE në pranverë

Zhurnal - 08.11.2019

Shkup, 8 nëntor, zhurnal.mk – Presidenti francez, Emanuel Makron, me deklaratën e fundit në gazetën Ekonomist i ktheu shpresat se në Samitin e Zagrebit në pranverë, vendi mund të merr datë për ...

Optimizëm për marrjen e datës për në BE në pranverë

Flaka - 08.11.2019

Presidenti francez, Emanuel Makron, me deklaratën e fundit në gazetën Ekonomist i ktheu shpresat se në Samitin e Zagrebit në pranverë, vendi mund të merr datë për fillimin e bisedimeve, nëse Brukseli ...

Halili: Post Festum “JO”-së franceze

Tetova Sot - 08.11.2019

MUHAMED HALILI Kundërshtimi francez për çeljen e datës për negociata për anëtarsim në BE për Maqedoninë dhe Shqipërinë krijoi batica dhe shqetësime brenda opinionit politik të vendit, atij evropian ...

POST FESTUM “JO”-së FRANCEZE

Ina - 09.11.2019

Nga Muhamed HALILI/ Kundërshtimi francez për çeljen e datës për negociata për anëtarsim në BE për Maqedoninë dhe Shqipërinë krijoi batica dhe shqetësime brenda opinionit politik të vendit, atij ...