TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Rashiq: Në Nish grumbullohen votat e serbëve, dhe mbushen fletëvotime false

Gazeta Express - 08.11.2019

Nenad Rashiq, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka akuzuar Beogradin zyrtar për manipulimin e zgjedhjeve të ...

Rashiq: Vuçiqit nuk do t’i shkojë mirë me Kurtin, sikur me Thaçin e Haradinajn

Gazeta Express - 08.11.2019

Ish-kandidati për kryeministër nga radhët e koalicionit “Sloboda”, Nenad Rashiq, i ftuar në emisionin “Pressing”, ka thënë se Vuçiq e ka frikë Albin Kurtin sepse nuk do ta ketë të lehtë me të, siç e ...

Rashiq: Beogradi kërcënoi se secili që nuk voton Srpskan, e humb rrogën, pensionin

Gazeta Express - 08.11.2019

Nenad Rashiq, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka thënë se qeveria e Serbisë i ka detyruar serbët e Kosovës të ...

Rashiq: Beogradi po thotë se unë e Trajkoviq ndryshuam fenë, se tash jemi shqiptarë

Gazeta Express - 08.11.2019

Nenad Rashiq, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka folur për sulmet nga Beogradi ndaj tij dhe bashkëpunëtorëve të ...

Rashiq: Beogradi po thotë se unë e Trajkoviq jemi bërë shqiptarë

Alb Portali - 08.11.2019

Burimi: Rashiq: Beogradi po thotë se unë e Trajkoviq jemi bërë shqiptarë Nëse shtypni reklamat në lajmet që lexoni këtu, ju mundësoni të funksionojmë si portal i pavarur.

Rashiq: Beogradi po thotë se unë e Trajkoviq jemi bërë shqiptarë

Botasot - 08.11.2019

Nenad Rashiq, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka folur për sulmet nga Beogradi ndaj tij dhe bashkëpunëtorëve të ...

Rashiq: Beogradi po thotë se unë e Trajkoviq ndryshuam fenë, se tash jemi shqiptarë

Zeri - 08.11.2019

Nenad Rashiq, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka folur për sulmet nga Beogradi ndaj tij dhe bashkëpunëtorëve të ...

Rashiq: Beogradi kërcënoi se secili që nuk voton Srpskan, e humb rrogën, pensionin

Zeri - 08.11.2019

Nenad Rashiq, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka thënë se qeveria e Serbisë i ka detyruar serbët e Kosovës të ...

Rashiq: Beogradi po thotë se unë e Trajkoviq jemi bërë shqiptarë

Lajmi.net - 08.11.2019

Rashiq ka thënë në T7, se mediat e kontrolluara nga presidenti serb, Aleksandar Vuçiq, po i akuzojnë për tradhti atë dhe politikanë tjerë, si Rada Trajkoviq.

Rashiq: Beogradi kërcënoi se secili që nuk voton Srpskan, e humb rrogën, pensionin

Medial - 08.11.2019

21:50 | 8 Nëntor 2019 Nenad Rashiq, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka thënë se qeveria e Serbisë i ka detyruar ...

Rashiq: Vuçiqit nuk do t’i shkojë mirë me Kurtin, sikur me Thaçin e Haradinajn

Zeri - 08.11.2019

Ish-kandidati për kryeministër nga radhët e koalicionit “Sloboda”, Nenad Rashiq, i ftuar në emisionin “Pressing”, ka thënë se Vuçiq e ka frikë Albin Kurtin sepse nuk do ta ketë të lehtë me të, siç e ...

Rashiq zbulon në cilin qytet grumbullohen votat e serbëve dhe mbushen fletëvotimet false

Botasot - 08.11.2019

Nenad Rashiq, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka akuzuar Beogradin zyrtar për manipulimin e zgjedhjeve të ...

Rashiq: Në Nish grumbullohen votat e serbëve, dhe mbushen fletëvotime false

Zeri - 08.11.2019

Nenad Rashiq, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka akuzuar Beogradin zyrtar për manipulimin e zgjedhjeve të ...

Rashiq: Qeveria e Serbisë ka detyruar serbët ta votojnë Listën Serbe

Telegrafi - 08.11.2019

Nenad Rashiq, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka thënë se qeveria e Serbisë i ka detyruar serbët e Kosovës të ...

Rashiq: Në Nish grumbullohen votat e serbëve dhe mbushen fletëvotime false

Lajmi.net - 08.11.2019

Rashiq ka thënë në T7, se në Serbi janë grumbulluar votat e serbëve, vetëm për Listën Serbe, të cilën qeveria e Serbisë e dirigjon. Ai ka thënë se në një qendër në Nish janë mbushur fletëvotime, para ...

Rashiq: Në Nish grumbullohen votat e serbëve, dhe mbushen fletëvotime false

Medial - 08.11.2019

23:35 | 8 Nëntor 2019 Nenad Rashiq, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka akuzuar Beogradin zyrtar për manipulimin e ...

Rashiq: Në Nish grumbullohen votat e serbëve, dhe mbushen fletëvotime false

Ina - 09.11.2019

Nenad Rashiq, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka akuzuar Beogradin zyrtar për manipulimin e zgjedhjeve të ...

Kosovë, Rashiç: Serbia ka detyruar serbët të votojnë Listën Serbe

SOT - 09.11.2019

Nenad Rashiç, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka thënë se qeveria e Serbisë i ka detyruar serbët e Kosovës të ...