TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

KEDS-i reagon ndaj storjes “Gruas që i ranë djali dhe burri dëshmorë në luftë i ndalet pensioni për faturat e rrymës”

Lajmi.net - 06.12.2018

KEDS/KESCO reagon ndaj stories së RTV Dukagjini të botuar edhe në portalet kryesore në vend me titull “Gruas që i ranë djali dhe burri dëshmorë në luftë i ndalet pensioni për faturat e rrymës”.

KEDS: Nëna e dëshmori që ju ndal rryma, nuk figuron në listën e rasteve sociale apo familjeve të dëshmorëve të MPMS-së

Telegrafi - 07.12.2018

Pas publikimit të stories së RTV Dukagjini dhe të botuar edhe në portalet kryesore në vend me titull “Gruas që i ranë djali dhe burri dëshmorë në luftë i ndalet pensioni për faturat e rrymës”, ka ...