TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Amnesty International dënon dhunën e Moskës ndaj të drejtave të njeriut

Telegrafi - 12.06.2019

Amnesty International dënoi sot mospërfilljen e autoriteteve ruse për solidaritetin dhe të drejtat e njeriut pas arrestimit nga policia të disa qindra manifestuesve në Moskë, të mbledhur për të ...

Amnesty International dënon dhunën e Moskës ndaj të drejtave të njeriut

Botasot - 12.06.2019

Amnesty International dënoi sot mospërfilljen e autoriteteve ruse për solidaritetin dhe të drejtat e njeriut pas arrestimit nga policia të disa qindra manifestuesve në Moskë, të mbledhur për të ...

LONDËR – Amnesty International dënon dhunën e Moskës ndaj solidaritetit dhe të drejtave të njeriut

Medial - 12.06.2019

LONDËR, 12 qershor /MEDIAL-AFP/ – OJQ-ja, “Amnesty International” dënoi sot mospërfilljen e autoriteteve ruse për solidaritetin dhe të drejtat e njeriut pas arrestimit nga policia të disa qindra ...