TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kuçi: Vettingun e bëmë ne në vitin 2008, nuk guxojmë t’i frikësojmë gjyqtarët çdo katër vjet

Telegrafi - 20.10.2019

Nënkryetari i PDK-së, dhe kandidati për deputet nga ky subjekt politik, Hajredin Kuçi, është rikthyer në emisionin “Personale” me Krenare Vokshi-Shala në RTV Dukagjini, për të folur për zhvillimet ...

Nënkryetari i PDK-së: Dialogu do të jetë kompromis i ri dhe punë e rëndë për Kosovën

Telegrafi - 20.10.2019

Nënkryetari i PDK-së, dhe kandidati për deputet nga ky subjekt politik, Hajredin Kuçi, është rikthyer në emisionin “Personale” me Krenare Vokshi-Shala në RTV Dukagjini, për të folur për zhvillimet ...

Kuçi për humbjen e PDK-së: Kushdo që i fiton katër palë zgjedhje në këtë vend, e ka problem të fitojë të pestat

Botasot - 19.10.2019

Nënkryetari i PDK-së, dhe kandidati për deputet nga ky subjekt politik, Hajredin Kuçi, është rikthyer në emisionin “Personale” për të folur për zhvillimet politike pas zgjedhjeve të 6 tetorit.

Hajredin Kuçi thotë se edhe po të ishte Hashim Thaçi në krye të PDK-së, vështirë se do të evitohej humbja në zgjedhje

Telegrafi - 19.10.2019

Nënkryetari i PDK-së, dhe kandidati për deputet nga ky subjekt politik, Hajredin Kuçi, është rikthyer në emisionin “Personale” me Krenare Vokshi-Shala në RTV Dukagjini, për të folur për zhvillimet ...

Kuçi për humbjen e PDK-së: Kushdo që i fiton katër palë zgjedhje në këtë vend, e ka problem të fitojë të pestat

Telegrafi - 19.10.2019

Nënkryetari i PDK-së, dhe kandidati për deputet nga ky subjekt politik, Hajredin Kuçi, është rikthyer në emisionin “Personale” me Krenare Vokshi-Shala në RTV Dukagjini, për të folur për zhvillimet ...

Hajredin Kuçi thotë se edhe po të ishte Hashim Thaçi në krye të PDK-së, vështirë se do të evitohej humbja në zgjedhje

Botasot - 19.10.2019

Nënkryetari i PDK-së, dhe kandidati për deputet nga ky subjekt politik, Hajredin Kuçi, është rikthyer në emisionin “Personale”, për të folur për zhvillimet politike pas zgjedhjeve të 6 tetorit.

Kuçi: Kushdo që i fiton katër palë zgjedhje në këtë vend, e ka problem të fitojë të pestat

Zeri - 19.10.2019

Nënkryetari i PDK-së, dhe kandidati për deputet nga ky subjekt politik, Hajredin Kuçi, ka folur për zhvillimet politike pas zgjedhjeve të 6 tetorit. Kuçi, ka thënë se ka menduar tërheqjen nga ...

Kuçi: Edhe po të ishte Hashim Thaçi në krye të PDK-së, vështirë se do të evitohej humbja në zgjedhje

Medial - 19.10.2019

23:40 | 19 Tetor 2019 Nënkryetari i PDK-së, dhe kandidati për deputet nga ky subjekt politik, Hajredin Kuçi, është rikthyer në emisionin “Personale” me Krenare Vokshi-Shala në RTV Dukagjini, për të ...

Nënkryetari i PDK-së: Kushdo që i fiton katër zgjedhje, e ka problem t’i fitojë të pestat

Lajmi.net - 19.10.2019

Kuçi në emisionin “Personale”, ka thënë se ka menduar tërheqjen nga politika por për shkak të disa vendimeve të mëdha që e presin Kosovën dhe sipas tij pas kërkesës së kryetarit Veseli për të ruajtur ...

Kuçi premton spektakël të PDK’së në opozitë

Gazeta Express - 20.10.2019

Nënkryetari i PDK-së, dhe kandidati për deputet nga ky subjekt politik, Hajredin Kuçi, është rikthyer për të folur për zhvillimet politike pas zgjedhjeve të 6 tetorit.

Kuçi: Vettingun e bëmë ne në vitin 2008, nuk guxojmë t’i frikësojmë gjyqtarët çdo 4 vjet

Botasot - 20.10.2019

Nënkryetari i PDK-së, dhe kandidati për deputet nga ky subjekt politik, Hajredin Kuçi, është rikthyer në emisionin “Personale” për të folur për zhvillimet politike pas zgjedhjeve të 6 tetorit.