TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

IKSHP: Sivjet më shumë pickime rriqrash se vjet

Koha.net - 16.05.2018

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike përmes një kumtese për opinion ka treguar situatën epidemiologjike për katër muaj e gjysmë të këtij viti dhe ka konstatuar se krahasuar me periudhën e njëjtë ...

Ndihmë pas pickimit të rriqrave kërkuan mbi 100 persona

Koha.net - 16.05.2018

126 persona të pickuar nga rriqrat kanë kërkuar ndihmë mjekësore në Klinikën e Infektives të QKUK-së, raporton KTV. Kështu Prishtina prin nga qytetet e tjera me numrin më të madh të personave të ...

Paraqitet rasti i parë me ethe hemorragjike

Koha.net - 16.05.2018

Është paraqitur rasti i parë për këtë vit me ethe hemorragjike Krime Kongo në Kosovë. Këtë e ka konfirmuar për RTK-në infektologu i Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK-së), Salih Ahmeti, i ...

Diagnostikohet rasti i parë me ethe Kongo në Gjilan

Telegrafi - 16.05.2018

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike gjatë mbikëqyrjes permanente të sëmundjeve ngjitëse në Kosovë, përmes sistemit të mbikëqyrjes të situatës epidemiologjike dhe grumbullimit të rasteve ...

Konfirmohet rasti i parë me ethe hemorragjike në Kosovë

Lajmi.net - 16.05.2018

Është paraqitur rasti i parë për këtë vit me ethet hemorragjike ‘Krime Kongo’ në Kosovë. Këtë e ka konfirmuar për RTK-në infektologu i Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK-së), Salih Ahmeti, ...