TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Shqipëria e Mali i Zi me borxhin publik më të lartë në rajon, Kosova më të ulëtin

Medial - 11.02.2019

Shqipëria dhe Mali i Zi u renditën nga Komisioni Evropian me borxhin publik më të lartë në rajon për vitin 2018, në raportin periodik për zhvillimet ekonomike në vendet e zgjerimit të lëshuar së ...

Shqipëria dhe Mali i Zi, me borxhin më të lartë në rajon për 2018

BalkanWeb - 12.02.2019

Shqipëria dhe Mali i Zi u renditën nga Komisioni Europian me borxhin publik më të lartë në rajon për vitin 2018, në raportin periodik për zhvillimet ekonomike në vendet e zgjerimit të lëshuar së ...

Shqipëria dhe Mali i Zi, me borxhin më të lartë në rajon për 2018-n

Durres Lajm - 12.02.2019

Shqipëria dhe Mali i Zi u renditën nga Komisioni Europian me borxhin publik më të lartë në rajon për vitin 2018, në raportin periodik për zhvillimet ekonomike në vendet e zgjerimit të lëshuar së ...

Shqipëria dhe Mali i Zi, me borxhin publik më të lartë në rajon

Telegrafi - 12.02.2019

Shqipëria dhe Mali i Zi u renditën nga Komisioni Europian me borxhin publik më të lartë në rajon për vitin 2018, në raportin periodik për zhvillimet ekonomike në vendet e zgjerimit të lëshuar së ...

Shqipëria dhe Mali i Zi, me borxhin më të lartë në rajon për 2018, Maqedonia me 42,2%

Almakos - 12.02.2019

12 Shkurt 2019 / 9:58 Shqipëria dhe Mali i Zi u renditën nga Komisioni Evropian me borxhin publik më të lartë në rajon për vitin 2018, në raportin periodik për zhvillimet ekonomike në vendet e ...

Shqipëria dhe Mali i Zi, me borxhin më të lartë në rajon për 2018, Maqedonia me 42,2%

Alsat - 12.02.2019

Shqipëria dhe Mali i Zi u renditën nga Komisioni Evropian me borxhin publik më të lartë në rajon për vitin 2018, në raportin periodik për zhvillimet ekonomike në vendet e zgjerimit të lëshuar së ...

Shqipëria e Mali i Zi me borxhin publik më të lartë në rajon, Kosova më të ulëtin

Koha.net - 12.02.2019

Shqipëria dhe Mali i Zi u renditën nga Komisioni Evropian me borxhin publik më të lartë në rajon për vitin 2018, në raportin periodik për zhvillimet ekonomike në vendet e zgjerimit të lëshuar së ...

Shqipëria dhe Mali i Zi, me borxhin më të lartë në rajon për 2018, Maqedonia me 42,2%

Flaka - 12.02.2019

Shqipëria dhe Mali i Zi u renditën nga Komisioni Evropian me borxhin publik më të lartë në rajon për vitin 2018, në raportin periodik për zhvillimet ekonomike në vendet e zgjerimit të lëshuar së ...