TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ndryshohet metodologjia për planifikim dhe përgatitje të Programit vjetor qeveritar për punë

Medial - 13.08.2019

Shkup, 13 gusht 2019 (MEDIAL) – Qeveria do të implementojë sistem të ri elektronik për planifikim strategjik dhe përgatitjen e Programit të saj vjetor për punë dhe vendosjen e tij në funksion.

Ndryshohet metodologjia për planifikim dhe përgatitje të Programit vjetor qeveritar për punë

Telegrafi - 13.08.2019

Qeveria do të implementojë sistem të ri elektronik për planifikim strategjik dhe përgatitjen e Programit të saj vjetor për punë dhe vendosjen e tij në funksion.

Ndryshohet metodologjia për planifikim dhe përgatitje të Programit vjetor qeveritar për punë

Flaka - 13.08.2019

Qeveria do të implementojë sistem të ri elektronik për planifikim strategjik dhe përgatitjen e Programit të saj vjetor për punë dhe vendosjen e tij në funksion.