TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Gjysmë shekulli nga hapi i parë i njeriut në Hënë

VOA - 11.07.2019

Më 20 korrik të vitit 1969, astronautët amerikanë Neil Armstrong dhe Edwin Aldrin shkelën mbi sipërfaqen e Hënës, duke u bërë kështu njerëzit e parë që shkelin në të.

Gjysmë shekulli nga hapi i parë i njeriut në Hënë

Botasot - 11.07.2019

Më 20 korrik të vitit 1969, astronautët amerikanë Neil Armstrong dhe Edwin Aldrin shkelën mbi sipërfaqen e Hënës, duke u bërë kështu njerëzit e parë që shkelin në të.

Gjysmë shekulli nga hapi i parë i njeriut në Hënë

Gazeta Tema - 11.07.2019

Më 20 korrik të vitit 1969, astronautët amerikanë Neil Armstrong dhe Edwin Aldrin shkelën mbi sipërfaqen e Hënës, duke u bërë kështu njerëzit e parë që shkelin në të.

Gjysmë shekulli nga hapi i parë i njeriut në Hënë

Alsat - 11.07.2019

Më 20 korrik të vitit 1969, astronautët amerikanë Neil Armstrong dhe Edwin Aldrin shkelën mbi sipërfaqen e Hënës, duke u bërë kështu njerëzit e parë që shkelin në të.