TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Flet babi i Aulon Zekës – kërkon dënim më të madh për vajzën

Lajmi.net - 16.04.2018

Gjykata Themelore në Prishtinë ka dënuar tre të miturit për vrasjen e Aulon Zekës. I mituri i parë është dënuar me nëntë vite burg për kryerjen e veprës penale të vrasjes, e mitura e dytë është ...

Fjalët e nënës së Aulon Zekës pas vendimit të Gjykatës: Me i vra në shesh ata të tre, është pak!

Lajmi.net - 16.04.2018

Pas shpalljes së vendimit të Gjykatës Themelore, për dënim me burg ndaj tre të miturve të cilët dyshoheshin se kryen vrasjen e Aulon Zekës, ka folur nëna e të ndjerit.

Prishtinë, dënohen të akuzuarit për vrasjen e Aulon Zekës

Alsat - 16.04.2018

Gjykata Themelore në Prishtinë sot ka shpallur aktgjykinmin ndaj të akuzuarve për vrasjen e Aulon Zekës. I mituri G.H është shpallur fajtor dhe është dënuar me dënim me burgim për të mitur në ...

Babai i Aulonit të vrarë: Vajza që ma vrau djalin u dënua pak, nuk e lë me kaq

Gazeta Express - 16.04.2018

Gjykata Themelore në Prishtinë gjatë ditës së sotme ka shpallur fajtorë tre të miturit për vrasjen e të riut Aulon Zeka. I mituri i parë është dënuar me 9 vjet e 6 muaj burg, e mitura e dytë me 3 ...

Shpallen fajtorë tre të miturit për vrasjen e Aulon Zekës

Telegrafi - 16.04.2018

Gjykata Themelore në Prishtinë i ka shpallur fajtorë tre të miturit për vrasjen e Aulon Zeka, i cili është vrarë më 16 shtator 2017 në Prishtinë. Lexo po ashtu: Avokati i familjes së Aulon Zekës ...

Vrasësve të Aulon Zekës 14 vjet burgim

Koha.net - 16.04.2018

Gjykata Themelore në Prishtinë ka shpallur fajtorë tre të miturit për vrasjen e Aulon Zekës. I mituri i parë është dënuar me 9 vjet e 6 muaj burg, e mitura e dytë me 3 vjet ndërsa ndaj të tretit ...

Të dyshuarit për vrasjen e Aulon Zekës dënohen me 15 vjet burg

Gazeta Express - 16.04.2018

Tre të miturit, të dyshuar për vrasjen e Aulon Zekës, janë dënuar sot me plot 15 vjet ...

Sot shpallet aktgjykimi ndaj të dyshuarve për vrasjen e Aulon Zekës

Koha.net - 16.04.2018

Gjykata Themelore në Prishtinë, sot shpallë aktgjykim ndaj dy të miturve G.H dhe R.G, për vrasjen e të riut Aulon Zeka. Lajmin e ka konfirmuar edhe babai i tashmë të ndjerit Aulon Zeka, Afrim Zeka.

Sot vendoset për të akuzuarit për vrasjen e Aulon Zekës

Gazeta Express - 16.04.2018

Sot në orën 9:30, Gjykata Themelore e Prishtinës do të shpallet aktgjykimi ndaj dy të miturve që po gjykohen në rastin për vrasjen e Aulon ...

Nesër vendoset për të akuzuarit për vrasjen e Aulon Zekës

Telegrafi - 15.04.2018

Nesër në orën 9:30, Gjykata Themelore e Prishtinës do të shpallet aktgjykimi ndaj dy të miturve që po gjykohen në rastin për vrasjen e Aulon Zekës. Për vrasjen e Aulon Zekës akuzohen dy të mitur, ...

Prishtinë, dënohen të akuzuarit për vrasjen e Aulon Zekës

Portalb - 16.04.2018

Gjykata Themelore në Prishtinë sot ka shpallur aktgjykinmin ndaj të akuzuarve për vrasjen e Aulon Zekës. I mituri G.H është shpallur fajtor dhe është dënuar me dënim me burgim për të mitur në ...

14 vite burgim për vrasësit e Aulon Zekës

Lajmi.net - 16.04.2018

Gjykata Themelore në Prishtinë ka shpallur fajtorë tre të miturit për vrasjen e të riut Aulon Zeka. I mituri i parë është dënuar me 9 vjet e 6 muaj burg, e mitura e dytë me 3 vjet ndërsa ndaj të ...

Sot vendoset për të akuzuarit e vrasjes së Aulon Zekës

Lajmi.net - 16.04.2018

Sot në orën 9:30, Gjykata Themelore e Prishtinës do të shpallet aktgjykimi ndaj dy të miturve që po gjykohen në rastin për vrasjen e Aulon Zekës. Për vrasjen e Aulon Zekës akuzohen dy të mitur, ...

Gjykata shpalli dënimet për vrasjen e Aulon Zekës

Almakos - 16.04.2018

Gjykata Themelore në Prishtinë ka shpallur fajtorë tre të miturit për vrasjen e të riut Aulon Zeka. I mituri i parë është dënuar me 9 vjet e 6 muaj burg, e mitura e dytë me 3 vjet ndërsa ndaj të ...

Gjykata vendos 14 vjet burg për vrasësit e Aulon Zekës

LajmiFundit - 16.04.2018

Gjykata Themelore në Prishtinë ka shpallur fajtorë tre të miturit për vrasjen e të riut Aulon Zeka. I mituri i parë është dënuar me 9 vjet e 6 muaj burg, e mitura e dytë me 3 vjet ndërsa ndaj të ...