TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Flaka mëson: Zaev mund të jep dorëheqje nga detyra e kryeministrit

Flaka - 13.08.2019

Flaka mëson: Zaev mund të jep dorëheqje nga detyra e kryeministrit. Kjo mund të ndodh sot ose në ditët në vijim. Burime të mirëinformuara pranë LSDM, flasin që Zaev do të dorëhiqet dhe në vend të tij ...

Flaka: Zaev mund të jep dorëheqje nga detyra e kryeministrit

Ina - 13.08.2019

Flaka mëson: Zaev mund të jep dorëheqje nga detyra e kryeministrit. Kjo mund të ndodh sot ose në ditët në vijim. Burime të mirëinformuara pranë LSDM, flasin që Zaev do të dorëhiqet dhe në vend të tij ...

Zaev mund të jep dorëheqje nga detyra e kryeministrit?!

Tetova Sot - 13.08.2019

Zaev mund të jep dorëheqje nga detyra e kryeministrit. Kjo mund të ndodh sot ose në ditët në vijim. Burime të mirëinformuara pranë LSDM, flasin që Zaev do të dorëhiqet dhe në vend të tij do të vijë ...

Flaka: Zaev mund të jep dorëheqje nga detyra e kryeministrit

Antpress - 13.08.2019

Flaka mëson: Zaev mund të jep dorëheqje nga detyra e kryeministrit. Kjo mund të ndodh sot ose në ditët në vijim. Burime të mirëinformuara pranë LSDM, flasin që Zaev do të dorëhiqet dhe në vend të tij ...