TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Raketa dhe armë në Itali, 3 të arrestuar

ABC News - 15.07.2019

Autoritetet italiane kanë sekuestruar një raketë ushtarake dhe armë të sofistikuara në një operacion masiv kundër ekstremistëve të djathtë. Në pranga kanë përfunduar tre persona, të cilët sipas ...

Policia italiane konfiskon raketë dhe armë të tjera tek ekstremi i djathtë

Gazeta Express - 15.07.2019

Policia kundër terrorizmit në pjesën veriore të Italisë konfiskoi një raketë ajër-ajër dhe armë të tjera gjatë bastisjeve të grupeve të ekstremit të djathtë.

Arrestohen fashistë italianë që luftonin për rebelët rus në Ukrainë, mes tyre një shqiptar

Botasot - 15.07.2019

Policia anti terror e Italisë kapi armatim të rëndë dhe të sofistikuar gjatë bastisjeve të grupeve ekstremiste të lidhura me rebelët rusë në Ukrainë, janë arrestuar tre persona në operacionin e gjerë ...

Rake.ta dhe armë në Itali, 3 të arrestuar

Medial - 15.07.2019

Autoritetet italiane kanë sekuestruar një raketë ushtarake dhe armë të sofistikuara në një operacion masiv kundër ekstremistëve të djathtë. Në pranga kanë përfunduar tre persona, të cilët sipas ...

Policia italiane konfiskon raketë dhe armë të tjera tek ekstremi i djathtë

Evropaelire - 15.07.2019

Policia kundër terrorizmit në pjesën veriore të Italisë konfiskoi një raketë ajër-ajër dhe armë të tjera gjatë bastisjeve të grupeve të ekstremit të djathtë.

Policia italiane konfiskon armë të tjera te ekstremi i djathtë

BalkanWeb - 15.07.2019

Policia kundër terrorizmit në pjesën veriore të Italisë konfiskoi një raketë ajër-ajër dhe armë të tjera gjatë bastisjeve të grupeve të ekstremit të djathtë.

Policia italiane konfiskon raketë dhe armë të tjera tek ekstremi i djathtë

Zeri - 15.07.2019

Policia kundër terrorizmit në pjesën veriore të Italisë konfiskoi një raketë ajër-ajër dhe armë të tjera gjatë bastisjeve të grupeve të ekstremit të djathtë.

Policia italiane konfiskon raketë dhe armë të tjera tek ekstremi i djathtë

Tetova Sot - 15.07.2019

Policia kundër terrorizmit në pjesën veriore të Italisë konfiskoi një raketë ajër-ajër dhe armë të tjera gjatë bastisjeve të grupeve të ekstremit të djathtë.

Policia italiane konfiskon raketë dhe armë të tjera tek ekstremi i djathtë

Botasot - 15.07.2019

Policia kundër terrorizmit në pjesën veriore të Italisë konfiskoi një raketë ajër-ajër dhe armë të tjera gjatë bastisjeve të grupeve të ekstremit të djathtë.