TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sfidat shqiptare të Ohrit në UNESCO

VOA - 08.11.2019

Pranimi i Liqenit të Ohrit në pjesën shqiptare si Pasuri Botërore e UNESCO-s përbën mjaft sfida për autoritetet shqiptare. Sfidat lidhen me zhvillimin urban të paplanifikuar dhe me problemet ...

Sfidat e Shqipërisë për pjesën e Liqenit të Ohrit në UNESCO

Koha.net - 08.11.2019

Pranimi i Liqenit të Ohrit në pjesën shqiptare si Pasuri Botërore e UNESCO-s përbën mjaft sfida për autoritetet shqiptare. Sfidat lidhen me zhvillimin urban të paplanifikuar dhe me problemet ...

Shqipëria përballet me sfida për pranimin e Liqenit të Ohrit në UNESCO

Portalb - 09.11.2019

Duket se pranimi i Liqenit të Ohrit në pjesën shqiptare si Pasuri Botërore e UNESCO-s përbën mjaft sfida për autoritetet shqiptare. Thuhet se sfidat lidhen me zhvillimin urban të paplanifikuar dhe me ...