TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

FMN kërkon riklasifikimin e veteranëve të luftës sipas ligjit të ri

Lajmi.net - 21.04.2017

Ministri i Financave Avdullah Hoti, së bashku me Guvernatorin e Bankës Qendrore të Kosovës, Bedri Hamza dhe delegacionin e Kosovës, gjatë vizitës në Uashington, u takuan me zëvendëspresidentin e ...

Qeveria dhe Kuvendi do ta bëjnë riklasifikimin e veteranëve të luftës sipas ligjit të ri

Zeri - 21.04.2017

Ministri i Financave, Avdullah Hoti, së bashku me guvernatorin e Bankës Qendrore të Kosovës, Bedri Hamza, dhe delegacionin e Kosovës, gjatë vizitës në Uashington, u takuan me zëvendëspresidentin e ...