TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

OBRM-PDUKM: Shteti po zhytet në borxhe, ndërsa qytetarët varfërohen

Telegrafi - 26.05.2018

Partia oopozitare maqedonase OBRM-PDUKM, thotë se qeveria e LSDM-së po vazhdon ta zhytë shtetin në borxhe dhe t’i varfërojë qytetarët, ndërsa Zoran Zaevi këtë sipas tyre, e mbulon me vendimet e ...

VMRO: LSDM po vazhdon me përndjekjen politike

Alsat - 26.05.2018

Partia opozitare maqedonase VMRO-DPMNE, thotë se qeveria e LSDM-së po vazhdon ta zhytë shtetin në borxhe dhe t’i varfërojë qytetarët, ndërsa Zoran Zaevi këtë sipas tyre, e mbulon me vendimet e ...

VMRO: LSDM po vazhdon me përndjekjen politike

Zhurnal - 26.05.2018

Shkup, 26 maj - Partia opozitare maqedonase VMRO-DPMNE, thotë se qeveria e LSDM-së po vazhdon ta zhytë shtetin në borxhe dhe t’i varfërojë qytetarët, ndërsa Zoran Zaevi këtë sipas tyre, e mbulon me ...

VMRO: LSDM po vazhdon me përndjekjen politike

Tetova Sot - 26.05.2018

Partia opozitare maqedonase VMRO-DPMNE, thotë se qeveria e LSDM-së po vazhdon ta zhytë shtetin në borxhe dhe t’i varfërojë qytetarët, ndërsa Zoran Zaevi këtë sipas tyre, e mbulon me vendimet e ...

VMRO: LSDM po vazhdon me përndjekjen politike

Portalb - 26.05.2018

Partia opozitare maqedonase VMRO-DPMNE, thotë se qeveria e LSDM-së po vazhdon ta zhytë shtetin në borxhe dhe t’i varfërojë qytetarët, ndërsa Zoran Zaevi këtë sipas tyre, e mbulon me vendimet e ...

Maqedonia zhytet në borxhe

Lajm - 26.05.2018

Partia opozitare maqedonase VMRO-DPMNE, thotë se qeveria e LSDM-së po vazhdon ta zhytë shtetin në borxhe dhe t’i varfërojë qytetarët, ndërsa Zoran Zaevi këtë sipas tyre, e mbulon me vendimet e ...