TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Demarkacioni mund ta çojë sërish Kosovën në zgjedhje

Albeu.com - 13.01.2018

Komisioni për Punë të Jashtme në mbledhjen e parë për sesionin e ri do të vendosë për procedimin e marrëveshjes në Kryesi dhe nëse atë do ta bëjnë me apo pa rekomandim nga komisioni.

Demarkacioni mund ta çojë sërish vendin në zgjedhje

Gazeta Express - 13.01.2018

​ E hëna e 15 janarit do të risjellë në diskutimet e Kuvendit çështjen më të përfolur në tre vjetët e fundit, atë për demarkacionin me Malin e ...

Ministrja mesazhe Kryeministrit: Ta votojmë demarkacionin, të mos mbahen qytetarët e izoluar

Gazeta Express - 13.01.2018

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, iu ka bërë thirrje deputetëve të Kosovës që ta ratifikojnë marrëveshjen e demarkacionit me Malin e Zi dhe t’i gëzojnë qytetarët që kanë mbetur të ...

Demarkacioni, Kosova në zgjedhje të reja?!

Portalb - 13.01.2018

Komisioni për Punë të Jashtme në mbledhjen e parë për sesionin e ri do të vendosë për procedimin e marrëveshjes në Kryesi dhe nëse atë do ta bëjnë me apo pa rekomandim nga komisioni.

Hoxha: Votojeni demarkacionin, mos i mbani të izoluar qytetarët

Lajmi.net - 13.01.2018

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, iu ka bërë thirrje deputetëve të Kosovës që ta ratifikojnë marrëveshjen e demarkacionit me Malin e Zi dhe t’i gëzojnë qytetarët që kanë mbetur të ...

Murati: Demarkacioni të marrë një epilog, të kalojë ose të rrëzohet

Koha.net - 12.01.2018

Ndryshimet e marrëveshjes aktuale për çështjen e demarkacionit, Valon Murati nga Lëvizja për Bashkim, thotë se i sheh si shumë të vështira. “Mali i zi ka shkuar shumë larg me miratimin e kësaj ...

Hoxha: Sa më shpejt të ratifikohet demarkacioni

Lajmi.net - 12.01.2018

Kuvendi i Republikës së Kosovës sa më shpejt duhet ta ratifikojë demarkacionin e Kosovës me Malin e Zi, në të kundërtën Bashkimi Europian fillon ta humbë interesimin për Kosovën.

Kuvendi konfirmon se shqyrtimi e Projektligjit për demarkacionin do të bëhet të hënën

Lajmi.net - 12.01.2018

Kuvendi i Kosovës ka njoftuar se të hënën do të mbahet mbledhja e Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike, ku do të shqyrtohet Projektligji për Demarkacionin me Malin e Zi.

Komisioni për Punë të Jashtme të hënën shqyrton Projektligjin për Demarkacionin

Telegrafi - 12.01.2018

Fillimi i sesionit të ri të Kuvendit të Kosovës do të nisë me mbledhjen e Komisionit për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike, ku do të shqyrtohet Projektligji për Ratifikimin e ...

Ministrja e Integrimit thërret për miratim të demarkacionit - “mos i mbani të izoluar qytetarët”

Koha.net - 13.01.2018

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, iu ka bërë thirrje deputetëve të Kosovës që ta ratifikojnë marrëveshjen e demarkacionit me Malin e Zi dhe t’i gëzojnë qytetarët që kanë mbetur të ...

Hoxha: Sa më shpejt të ratifikohet demarkacioni

Telegrafi - 12.01.2018

Kuvendi i Republikës së Kosovës sa më shpejt duhet ta ratifikojë demarkacionin e Kosovës me Malin e Zi, në të kundërtën Bashkimi Evropian fillon ta humbë interesimin për Kosovën.

Komisioni për Punë të Jashtme të hënën shqyrton Projektligjin për Demarkacionin

Almakos - 12.01.2018

Fillimi i sesionit të ri të Kuvendit të Kosovës do të nisë me mbledhjen e Komisionit për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike, ku do të shqyrtohet Projektligji për Ratifikimin e ...

Hoxha: Sa më shpejt të ratifikohet demarkacioni

Almakos - 12.01.2018

Kuvendi i Republikës së Kosovës sa më shpejt duhet ta ratifikojë demarkacionin e Kosovës me Malin e Zi, në të kundërtën Bashkimi Evropian fillon ta humbë interesimin për Kosovën.

Demarkacioni me Malin e Zi nesër në Komisionin për Punë të Jashtme

Lajmi.net - 14.01.2018

Kuvendi i Kosovës ka njoftuar se nesër fillon sesionin e ri me mbledhjen e Komisionit për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike, ku do të shqyrtohet projektligji për Ratifikimin e ...

Hoxha: Sa më shpejt të ratifikohet demarkacioni

Zhurnal - 12.01.2018

Hoxha: Sa më shpejt të ratifikohet demarkacioni Kuvendi i Republikës së Kosovës sa më shpejt duhet ta ratifikojë demarkacionin e Kosovës me Malin e Zi, në të kundërtën Bashkimi Evropian fillon ta ...

Demarkacioni me Malin e Zi nesër në Komisionin për Punë të Jashtme

Telegrafi - 14.01.2018

Kuvendi i Kosovës ka njoftuar se nesër fillon sesionin e ri me mbledhjen e Komisionit për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike, ku do të shqyrtohet projektligji për Ratifikimin e ...

Hoxha: Demarkacioni të ratifikohet sa më shpejt

Flaka - 12.01.2018

Kuvendi i Republikës së Kosovës sa më shpejt duhet ta ratifikojë demarkacionin e Kosovës me Malin e Zi, në të kundërtën Bashkimi Europian fillon ta humbë interesimin për Kosovën.

Demarkacioni me Malin e Zi nesër në Komisionin për Punë të Jashtme

Almakos - 14.01.2018

Kuvendi i Kosovës ka njoftuar se nesër fillon sesionin e ri me mbledhjen e Komisionit për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike, ku do të shqyrtohet projektligji për Ratifikimin e ...