TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Partia e Gjelbër arrin maksimumin historik

Botasot - 12.06.2019

Partia e Gjelbër gjermane arriti maksimumin historik ndërsa kristian-demokratët e kancelares Angela Merkel dhe SPD vazhdojnë të humbasin terren, sipas sondazhit të INSA-s.

Partia e Gjelbër gjermane arrin maksimumin historik

Koha.net - 12.06.2019

Partia e Gjelbër gjermane arriti maksimumin historik ndërsa kristian-demokratët e kancelares Angela Merkel dhe SPD vazhdojnë të humbasin terren, sipas sondazhit të INSA-s.