TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Luksemburgu, vendi i parë në botë me transport publik falas

Top Channel - 06.12.2018

Luksemburgu do të bëhet i pari vend në botë me transport publik tërësisht falas. Planet e prezantuara nga qeveria e koalicionit, e udhëhequr nga kryeministri Xavier Bettel, do të bëjnë që trenat, ...

Mos u habisni! Ky është vendi i parë në botë me transportin publik falas

SOT - 06.12.2018

Ndërsa prej kohësh në Shqipëri po flitet për rritjen sërish të çmimit të biletave të transportit publik, në një vend tjetër të botës qytetarët nuk do të paguajmë më para për këtë shërbim.

Ky është vendi i parë në botë që do bëjë falas transportin publik

Alsat - 06.12.2018

Luksemburgu është vendi i parë në botë që e ka bërë transportin publik falas për të gjithë. Udhëtimi me tren, tramvajë e autobus do të jenë falas nga 2020.

Luksemburgu pritet të jetë vendi i parë në botë që transportin publik do ta ketë pa pagesë – e tëra po bëhet për një ...

Telegrafi - 06.12.2018

Luksemburgu pritet të jetë vendi i parë në botë që do ta ketë transportin publik falas. Trenat, tramvajet dhe autobusët pritet të jenë pa pagesë nga viti 2020 në këtë vend në zemër të Evropës, pasi ...

Luksemburgu vendi i parë në botë që do bëjë transportin publik… falas

Gazeta Tema - 06.12.2018

Luksemburgu do të jetë vendi i parë në botë që do të bëjë transportin publik falas për të gjithë. Udhëtimi me tren, tramvaj dhe autobusë do të jenë falas nga 2020.

Luksemburgu, vendi i parë në botë me transport publik falas

Tetova Sot - 06.12.2018

Luksemburgu do të jetë vendi i parë në botë që pritet të ketë transport publik falas për të gjithë. Biletat në transportin publik që përfshijnë udhëtimin me tren, tramvaj dhe autobusë do të hiqen në ...

Luksemburgu, vendi i parë në botë me transport publik falas

Botasot - 06.12.2018

Luksemburgu do të bëhet i pari vend në botë me transport publik tërësisht falas. Planet e prezantuara nga qeveria e koalicionit, e udhëhequr nga kryeministri Xavier Bettel, do të bëjnë që trenat, ...

Luksemburgu, vendi i parë në botë me transport publik falas

Alsat - 06.12.2018

Luksemburgu do të jetë vendi i parë në botë që pritet të ketë transport publik falas për të gjithë. Biletat në transportin publik që përfshijnë udhëtimin me tren, tramvaj dhe autobusë do të hiqen në ...

Luksemburgu vendi i parë në botë që pritet të ketë transport publik falas

Koha.net - 05.12.2018

Një koalicion i ri qeverisës në Luksmburg, ka premtuar se do të bëjë falas transportin publik. Independent raporton se ky vendim do të aplikohet nga vera e vitit 2019, transmeton Koha.net.

Luksemburgu, vendi i parë në botë me transport publik falas

Lajmi.net - 06.12.2018

Luksemburgu do të jetë vendi i parë në botë që pritet të ketë transport publik falas për të gjithë. Biletat në transportin publik që përfshijnë udhëtimin me tren, tramvaj dhe autobusë do të hiqen në ...