TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Vdes Rexhep Hoxha, autor i librave “Verorja” dhe “Lugjet e Verdha”

Lajmi.net - 12.07.2019

Lajmin për vdekjen e tij e kanë bërë të ditur familjarët në rrjetet sociale. Në mesin e librave të njohura që ai kishte shkruar për fëmijë ishin: “Verorja” dhe “Lugjet e Verdha”.

Vdes Rexhep Hoxha, autor i librave “Verorja” dhe “Lugjet e Verdha”

Medial - 12.07.2019

8:34, 12 Korrik 2019 Pas një sëmundje të shkurtër ka ndërruar jetë në moshën 90 vjeçare shkrimtari Rexhep Hoxha. Lajmin për vdekjen e tij e kanë bërë të ditur familjarët në rrjetet sociale, njofton ...

Ndërron jetë Rexhep Hoxha, autor i librave “Verorja” dhe “Lugjet e Verdha”

Zeri - 12.07.2019

Pas një sëmundje të shkurtër ka ndërruar jetë në moshën 90-vjeçare shkrimtari Rexhep Hoxha. Lajmin për vdekjen e tij e kanë bërë të ditur familjarët në rrjetet sociale.

Vdes në moshën 90-vjeçare shkrimtari Rexhep Hoxha

Gazeta Express - 12.07.2019

Pas një sëmundjeje të shkurtër ka ndërruar jetë në moshën 90-vjeçare shkrimtari Rexhep Hoxha. Lajmin për vdekjen e tij e kanë bërë të ditur familjarët në rrjetet sociale.

Vdes në moshën 90-vjeçare shkrimtari Rexhep Hoxha

Botasot - 12.07.2019

Pas një sëmundje të shkurtër ka ndërruar jetë në moshën 90 vjeçare shkrimtari Rexhep Hoxha. Lajmin për vdekjen e tij e kanë bërë të ditur familjarët në rrjetet sociale.

Vdes shkrimtari Rexhep Hoxha, autor i librave “Verorja” dhe “Lugjet e Verdha”

Telegrafi - 12.07.2019

Pas një sëmundje të shkurtër, ka ndërruar jetë në moshën 90 vjeçare, shkrimtari dhe poeti Rexhep Hoxha. Lajmin për vdekjen e tij e kanë bërë të ditur familjarët në rrjetet sociale.