TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Telashet në PTK para deputetëve, akuza për punësime elektorale e të mbipopulluara

Koha.net - 11.07.2018

Nuk e pati të lehtë përballjen para anëtarëve të komisionit parlamentar për Zhvillim Ekonomik, ministri, Valdrin Lluka, raporton KTV. Kjo, pas telasheve të fundit me vonesat e pagave e pastaj grevës ...

Lluka: Situata në Postën e Kosovës, shqetësuese

Lajmi.net - 11.07.2018

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, ka ngrehur shqetësimin për situatën e krijuar në Postën e Kosovës, por ka premtuar se do të bëjnë të pamundurën për të gjetur zgjidhjen.

Ministri Lluka raporton për gjendjen në Postë (Drejtpërdrejt)

Botasot - 11.07.2018

Ministri i Zhvillimit Ekomomik, Valdrin Lluka raporton para Komisionit për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal lidhur me gjendjen në Ndërmarrjen Publike Posta e ...

Ministri Lluka raporton për gjendjen në Postë

Lajmi.net - 11.07.2018

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka do të raportojë para Komisionit për Zhvillim Ekonomik lidhur me gjendjen në ndërmarrjen publike “Posta e Kosovës”.

Gjendja financiare e Postës, raporton Ministri Valdrin Lluka

Botasot - 11.07.2018

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal sot do të mbajë mbledhje. Në rend dite është raportimi i ministrit të Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, lidhur ...

Lluka: Posta e Kosovës gjendet në rrethana shqetësuese

Telegrafi - 11.07.2018

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, ka ngrehur shqetësimin për situatën e krijuar në Postën e Kosovës, por është premtuar se do të bëjnë të pamundurën për të gjetur zgjidhjen.

Ministri Lluka raporton për gjendjen në Postën e Kosovës

Telegrafi - 11.07.2018

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal sot do të mbajë mbledhje. Në rend dite është raportimi i ministrit të Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, lidhur ...

Ministri Lluka paralajmëron privatizimin e Telekomit

Zeri - 10.07.2018

Fitnete Rrahimi Ka mjaftuar një diskutim disaorësh me përfaqësuesit e Sindikatës së Punëtorëve të Postës që ministri i Zhvillimit Ekonomik Valdrin Lluka ta gjejë alternativën për t’ua paguar pagat ...

Çfarë bëri që punëtorët e Postës të ndërpresin grevën

Koha.net - 09.07.2018

Pak orë ka zgjatur greva e punëtorëve të Postës së Kosovës, të cilët nuk kishin marrë paga tash e 8 ditë. Ajo është ndërprerë pas takimit që kanë zhvilluar përfaqësuesit e Sindikatës së Punëtorëve ...

Lluka: Gjendja në Telekomin e Kosovës, e paqëndrueshme

Medial - 09.07.2018

Ministri Valdrin Lluka vlerëson se gjendja në Telekomin e Kosovës s’është e mirë, gjersa bën të ditur se Qeveria e Kosovës po bën përpjekje në implementimin e zgjidhjes për tejkalimin e situatës së ...

Lluka: Situata në Postë është shqetësuese

Zeri - 11.07.2018

Ministri i Zhvillimit Ekonomik (MZhE), Valdrin Lluka, ka ngrehur shqetësimin për situatën e krijuar në Postën e Kosovës, por ka premtuar se do të bëjnë të pamundurën për të gjetur zgjidhjen.