TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Prokuroria Themelore Publike fillon hetimin për rastin e palmave në Shkup

Telegrafi - 13.01.2018

Prokuroria Themelore Publike për ndjekjen e krimit të organizuar ka nisur hetim në lidhje me atë se kush dhe pse ka vendosur të blejë palmat afrikane të mbjellura në kohën e qeverisjes së OBRM-PDUKM ...

Prokuroria Themelore Publike fillon hetimin për rastin e palmave në Shkup

Almakos - 13.01.2018

rokuroria Themelore Publike për ndjekjen e krimit të organizuar ka nisur hetim në lidhje me atë se kush dhe pse ka vendosur të blejë palmat afrikane të mbjellura në kohën e qeverisjes së OBRM-PDUKM ...

Prokuroria Themelore Publike fillon hetimin për rastin e palmave në Shkup

Lajm - 13.01.2018

Prokuroria Themelore Publike për ndjekjen e krimit të organizuar ka nisur hetim në lidhje me atë se kush dhe pse ka vendosur të blejë palmat afrikane të mbjellura në kohën e qeverisjes së OBRM-PDUKM ...

Prokuroria Themelore Publike fillon hetimin për rastin e palmave në Shkup

Alb Portali - 14.01.2018

Loading... Prokuroria Themelore Publike për ndjekjen e krimit të organizuar ka nisur hetim në lidhje me atë se kush dhe pse ka vendosur të blejë palmat afrikane të mbjellura në kohën e qeverisjes së ...