TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tesla Model 3 eksplodoi pas përplasjes, gjatë lëvizjes me vet vozitje të asistuar nga shoferi

Telegrafi - 13.08.2019

Në momentin e përplasjes, makina ka eksploduar dhe u përfshi nga flakët, mirëpo shoferi shpëtoi Alexei Tretyakov ishte duke vozitur një Tesla Model 3 në një autostradë të Moskës së Rusisë, ku u ...

Tesla Model 3 eksplodoi pas përplasjes, gjatë lëvizjes me vet vozitje të asistuar nga shoferi

Zhurnal - 14.08.2019

Në momentin e përplasjes, makina ka eksploduar dhe u përfshi nga flakët, mirëpo shoferi shpëtoi Alexei Tretyakov ishte duke vozitur një Tesla Model 3 në një autostradë të Moskës së Rusisë, ku u ...