TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Qeveria shqyrton uljen e TVSH-së për vetura

Flaka - 11.09.2019

Qeveria po shqyrton mundësinë e uljes së TVSH-së, për importet e automjeteve të reja dhe të përdorura në vend. Nëse kjo ndodh, atëherë bie ideja për dhënien e një subvencioni shtetëror prej tre mijë ...

Qeveria shqyrton uljen e TVSH-së për vetura

Shqipmedia - 11.09.2019

Shkup – Qeveria po shqyrton mundësinë e uljes së TVSH-së, për importet e automjeteve të reja dhe të përdorura në vend. Nëse kjo ndodh, atëherë bie ideja për dhënien e një subvencioni shtetëror prej ...

Edhe më lirë nëse sjellni makina nga jashtë në Maqedoni, Qeveria planifikon uljen e TVSH-së

Ina - 11.09.2019

Qeveria po shqyrton mundësinë e uljes së TVSH-së, për importet e automjeteve të reja dhe të përdorura në vend, shkruan Alsat. Nëse kjo ndodh, atëherë bie ideja për dhënien e një subvencioni shtetëror ...

Edhe më lirë nëse sjellni makina nga jashtë në Maqedoni, Qeveria planifikon uljen e TVSH-së

Tetova Sot - 11.09.2019

Qeveria po shqyrton mundësinë e uljes së TVSH-së, për importet e automjeteve të reja dhe të përdorura në vend. Nëse kjo ndodh, atëherë bie ideja për dhënien e një subvencioni shtetëror prej tre mijë ...

Qeveria shqyrton uljen e TVSH-së për vetura

Gazeta Express - 11.09.2019

Qeveria po shqyrton mundësinë e uljes së TVSH-së, për importet e automjeteve të reja dhe të përdorura në vend, shkruan Alsat, përcjell Gazeta Express.

Qeveria shqyrton uljen e TVSH-së për vetura

Alsat - 11.09.2019

Qeveria po shqyrton mundësinë e uljes së TVSH-së, për importet e automjeteve të reja dhe të përdorura në vend. Nëse kjo ndodh, atëherë bie ideja për dhënien e një subvencioni shtetëror prej tre mijë ...

Qeveria shqyrton uljen e TVSH-së për vetura

Zhurnal - 11.09.2019

Shkup, 11 shtator – Qeveria po shqyrton mundësinë e uljes së TVSH-së, për importet e automjeteve të reja dhe të përdorura në vend. Nëse kjo ndodh, atëherë bie ideja për dhënien e një subvencioni ...