TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

FSK në ushtrimin fushor Winter Exercise 19″ në Turqi

Kosova Live - 12.02.2019

Në qytetin Kars të Turqisë, ka filluar ushtrimi fushor ndërkombëtar “Winter Exercise 19″ (Ushtrimi dimëror) në të cilin ushtrim po marrin pjesë përfaqësuesit e 13-të shteteve.

Kosova merr pjesë në ushtrimet ushtarake dimërore në Turqi

Alsat - 12.02.2019

Në qytetin Kars të Turqisë, ka filluar ushtrimi fushor ndërkombëtar “Ushtrimi Dimëror 19”, në të cilin ushtrim po marrin pjesë përfaqësuesit e 13-të shteteve.

Ushtria e Kosovës me stërvitje në Turqi

Lajm - 12.02.2019

Në qytetin Kars të Turqisë, ka filluar ushtrimi fushor ndërkombëtar „WINTER EXERCISE 19“ (Ushtrimi dimëror) në të cilin ushtrim po marrin pjesë përfaqësuesit e 13-të shteteve.

Ushtria e Kosovës me stërvitje në Turqi

Zeri - 12.02.2019

Në qytetin Kars të Turqisë, ka filluar ushtrimi fushor ndërkombëtar „WINTER EXERCISE 19“ (Ushtrimi dimëror) në të cilin ushtrim po marrin pjesë përfaqësuesit e 13-të shteteve Ushtrimi „Ushtrimi ...

Ushtria e Kosovës me stërvitje në Turqi

Botasot - 12.02.2019

Ushtrimi „Ushtrimi dimëror 19“ ka për qëllim testimin e kapaciteteve luftarake në kushte të dimrit (borë me trashësi deri 50 cm dhe temperatura deri -20 gradë celsius), si dhe forcimin e ...

FSK-ja pjesë e ushtrimit fushor “WINTER  EXERCISE 19” në Turqi (Foto)

Telegrafi - 12.02.2019

Në qytetin Kars të Turqisë, ka filluar ushtrimi fushor ndërkombëtar “Winter Exercise 19“ (Ushtrimi dimëror) në të cilin ushtrim po marrin pjesë përfaqësuesit e 13-të shteteve.

FSK merr pjesë në ushtrimin fushor në Turqi

Koha.net - 12.02.2019

Në qytetin Kars të Turqisë, ka filluar ushtrimi fushor ndërkombëtar “Ushtrimi Dimëror 19”, në të cilin ushtrim po marrin pjesë përfaqësuesit e 13-të shteteve.

Kosova merr pjesë në ushtrimet ushtarake dimërore në Turqi

Tetova Sot - 12.02.2019

Në qytetin Kars të Turqisë, ka filluar ushtrimi fushor ndërkombëtar “Ushtrimi Dimëror 19”, në të cilin ushtrim po marrin pjesë përfaqësuesit e 13-të shteteve.

Ushtarët e Kosovës stërviten në qytetin më të ftohtë të Turqisë (FOTO LAJM)

Albeu.com - 12.02.2019

Pjestar të Ushtrisë së Kosovës gjenden aktualisht mijëra kilometra larg atdheut duke u stërvitur në një prej qyteteve më të ftohta të Turqisë, pikërisht në Kars.

FSK-ja pjesë e ushtrimit fushor “Winter Exercise 19” në Turqi

Lajmi.net - 12.02.2019

Në qytetin Kars të Turqisë, ka filluar ushtrimi fushor ndërkombëtar “Winter Exercise 19” “Ushtrimi dimëror 19“ në të cilin ushtrim po marrin pjesë përfaqësuesit e 13-të shteteve.

Ushtria e Kosovës në stërvitje në Turqi

SOT - 12.02.2019

Në qytetin Kars të Turqisë ka filluar ushtrimi fushor ndërkombëtar "WINTER EXERCISE 19“ (Ushtrimi dimëror) në të cilin po marrin pjesë përfaqësuesit e 13 shteteve përfshi dhe Kosovën.