TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Si nuk e paskemi ditur më parë/ Zbuloni çfarë ndodh me trupin tonë kur pimë ujë me stomak bosh

SOT - 08.11.2019

Uji, edhe pse jo ushqyes, parandalon ndryshimet e papritura të temperaturës së trupit dhe ndihmon në largimin e nxehtësisë përmes djersës. Në të njëjtën kohë, ai rregullon peshën e trupit dhe ndihmon ...

Çfarë ndodh me trupin tonë kur pimë ujë me stomak bosh

Alsat - 08.11.2019

Uji, edhe pse jo ushqyes, parandalon ndryshimet e papritura të temperaturës së trupit dhe ndihmon në largimin e nxehtësisë përmes djersës. Në të njëjtën kohë, ai rregullon peshën e trupit dhe ndihmon ...