TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Alarmuan belgët, dalin përballë gjykatës 6 "skifterat" shqiptarë

Albeu.com - 12.06.2019

Gjashtë shqiptarët që ishin kthyer në tmerin e qytetarëve belgë janë dërguar në gjykatë për akuzën e “Vjedhjes”, "Grup i strukturuar kriminal ", "Kryerjes se veprave penale nga grup i strukturuar ...

Grabitnin shtëpitë e belgëve, në gjyq 6 “skifterët” shqiptarë

Mapo - 12.06.2019

Gjashtë shqiptarë që ishin kthyer në tmerin e qytetarëve belgë janë marrë të pandehur dhe dërguar në gjykatë për akuzën e “Vjedhjes”, “Grup i strukturuar kriminal”, “Kryerjes se veprave penale nga ...