TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Më shumë se 98% e zyrtarëve të lartë publik kanë deklaruar pasurinë

Telegrafi - 15.04.2018

Më shumë se 98 për qind e zyrtarëve të lartë publik e kanë deklaruar pasurinë e tyre në përputhje me Ligjin për Deklarimin e Pasurisë, duke përmbyllur kështu procesin një mujor të deklarimit të ...

Pabarazia po thellohet dhe s’ka për t’u ndalur në periudhë afatshkurtër!

Java News - 15.04.2018

Nga Will Martin, për “Business Insider” Një përqindëshi i më të pasurve të botës do të kontrollojnë rreth 2/3-tat e të gjithë pasurisë së globit deri në vitin 2030.

Vetëm 1% e elitës botërore zotëron 50.1% të pasurisë familjare në botë

Telegrafi - 15.04.2018

Deri në vitin 2030, një përqindëshi i më të pasurve të botës do të kontrollojnë rreth dy të tretat e të gjithë pasurisë së botës. Ky ishte thelbi i një raporti të hartuar nga Biblioteka e Dhomës së ...

Pasuria e zyrtarëve publikë do të jetë e hapur, thotë shefi i Anti-Korrupsionit

Koha.net - 14.04.2018

Paratë e gatshme dhe të gjitha pasuritë e tjera të zyrtarëve publikë do të vazhdojnë të jenë të hapura për publikun edhe pas ndryshimeve të pakos së ligjeve Kundër Korrupsionit që pritet të miratohen ...

Vetëm 1% e elitës botërore zotëron 50.1% të pasurisë familjare në botë

Tetova Sot - 15.04.2018

Deri në vitin 2030, një përqindëshi i më të pasurve të botës do të kontrollojnë rreth dy të tretat e të gjithë pasurisë së botës. Ky ishte thelbi i një raporti të hartuar nga Biblioteka e Dhomës së ...

Pabarazia po thellohet dhe s’ka për t’u ndalur

Alsat - 15.04.2018

Nëse trendet e para që prej krizës financiare të vitit 2008 do të vazhdojnë, nënvizohet në raport, i ashtuquajturi “njëpërqindëshi” do të kontrollojë deri në 64 për qind të pasurisë botërore brenda ...

Pabarazia po thellohet dhe s’ka për t’u ndalur

Shqipmedia - 15.04.2018

Një përqindëshi i më të pasurve të botës do të kontrollojnë rreth 2/3-tat e të gjithë pasurisë së globit deri në vitin 2030. Ky ishte thelbi i një raporti të hartuar nga Biblioteka e Dhomës së ...